• Het scherm heeft een minder goede pixel-resolutie dan origineeel.
  • Glas van uw iPhone 11 Pro is stuk gevallen of gebarsten
  • Het scherm reageert niet meer
Tijd: 45 min (levertijd 1-3 dagen)
Prijs (los): € 174,99Montage: € 25,-Totaal: € 199,99Nu voor: € 119,99

iPhone 11 Pro schermreparatie met een Grade A scherm

Het display van de iPhone 11 Pro moet vervangen worden, maar u wilt niet de hoofdprijs betalen. De Grade A versie van het display biedt dan uitkomst. Het scherm werkt heel fijn en u heeft er garantie op. Het aantal pixels zal ten opzichte van het originele scherm minder zijn, maar dat is op het eerst gezicht niet direct te zien. Gelukkig kunnen wij binnen 30 minuten het scherm voor u gerepareerd. Al werkt uw lcd scherm nog goed moet het glas en lcd scherm vervangen worden. Vanaf het moment dat de iPhone op de markt kwam voert JorPhone reparaties uit aan Apple toestellen. Na de reparatie in De Rijp, bent u verzekerd van een iPhone, waar u zonder zorgen van kunt genieten.

Maak gebruik van de inboedelverzekering!

Heeft uw iPhone 11 Pro thuis de schade opgelopen? Dan komt u in aanmerking om uw schade te verhalen op uw inboedelverzekering! Daar had u misschien nog niet aan gedacht, maar vaak keren zij de reparatiekosten uit. U ontvangt van ons een factuur en daarmee kunt u naar de verzekering.

Hoe lang duurt de reparatie?

Afspraak maken > binnen 30 minuten! Toestel opsturen max. 2. werkdagen! Tijdens de reparatie kunt u meekijken met de professionals met jarenlange ervaring die de reparatie aan uw iPhone uitvoeren. Kom vandaag nog voor uw iPhone 11 Pro  reparatie, tot zo!