Computer sneller maken – Windows

In 3 eenvoudige stappen uw computer sneller maken

Uw computer loopt vaak vast of het opstarten van programma’s duurt veel langer dan u wilt. Bij JorPhone hebben we deskundigen in huis die u snel en effectief kunnen helpen met het opschonen of upgraden van uw computer.  Via de telefoon kunt u contact opnemen of via de agenda een afspraak inplannen, zodat we uw wensen kunnen bespreken.  Als het plan duidelijk is gaan we van start. Dit kan een dagdeel in beslag nemen of het kan een aantal dagen duren.

Bel direct of maak een afspraak

0299 – 397149 Afspraak maken

Hoe gaat het in zijn werk?

  1. Bel / Maak afspraak
  2. Stel vrijblijvend uw vragen
  3. Wij geven een duidelijk antwoord op uw vraag en gaan in overleg over tot het opschonen, upgraden of verhelpen van een ander probleem. 

Fijn om te weten

  • We maken de meeste computers sneller in een dag
  • We vervangen nooit iets zonder overleg
  • U kunt weer zorgeloos genieten van de computer

Tarief

Hulpservice €0,99/min
Opschonen van de computer € 69
Windows installeren € 69
Opschonen + Windows 10 installatie € 99
Security check €29

Upgraden van de computer

Upgraden MacBook SSD 500GB Laptop / DesktopMacBook SSD Schijf 1TB upgradenLaptop / DesktopMacBook SSD 2TB Laptop / Desktop
Inclusief montage + schone installatie€179,- €239,- €259,-€399,-
Inclusief montage + gegevens migreren*€239,-€279,- €299,-€499,-
Maatwerk terugzetten van documenten en installeren programma's (anders dan exact hetzelfde overzetten)€289,-€329,-€349,-€549,-
Reparatietijd: 1-3 dagen1-3 dagen1-3 dagen
Maak afspraakMaak afspraakMaak afspraakMaak afspraak

Laptop of desktop computer reparatie

Heeft u een computer reparatie nodig? Is uw laptop defect? Uw accu gaat te snel leeg? Wij helpen u graag uit de brand. Door onze snelle en kwalitatieve service zorgen wij dat u snel weer zorgeloos verder kunt op uw computer. U kunt online eenvoudig een afspraak inplannen en u kunt in de meeste gevallen wachten op de reparatie. Later op de dag ophalen is ook een mogelijkheid, omdat we tot 18.00u geopend zijn is daar genoeg ruimte voor. Wij zijn een transparante organisatie die vele reparaties uitvoert in de regio, denk aan Purmerend Alkmaar Amsterdam Haarlem, Zaandam en omstreken.

Technisch support voor gebruik computer

Er zijn verschillende redenen waarom mensen een JorSupport abonnement afsluiten voor computerondersteuning:

  1. Expertise: Een computerprofessional heeft de expertise en kennis om problemen op te lossen die een gebruiker niet kan oplossen.
  2. Time-saving: Het kan tijd besparen om een professional te betalen om het werk te doen, in plaats van tijd en moeite te besteden aan het zelf proberen te oplossen.
  3. Preventie: Door te betalen voor ondersteuning, kunnen mensen voorkomen dat problemen in de toekomst optreden of dat er ernstigere problemen ontstaan.
  4. Veiligheid: Een computerprofessional kan helpen bij het beveiligen van het systeem en de gegevens van een gebruiker tegen virussen, malware en cyberaanvallen.

Kortom, veel mensen hebben baat bij computerondersteuning omdat ze de zekerheid willen hebben dat hun technische problemen op een efficiënte en effectieve manier worden opgelost.

Bekijk de reparaties  of maak direct een afspraak

Meer informatie over JorSupport

Voor uw computerprobleem kunt u bij JorPhone terecht, aarzel niet langer en neem contact op!