Garmin fietscomputer Reparaties

Is het display stuk van uw Garmin fietscomputer?  Wij kunnen uw scherm snel & vakkundig  repareren. Daarnaast vervangen we ook vaak de batterijen. Niets is er zo vervelend als een Garmin fietscomputer die uitvalt tijdens een mooie rit. Met het vervangen van een batterij kunt u weer volop genieten van de fietscomputer. Vul hieronder jouw gegevens in en je zult zo snel mogelijk weer kunnen navigeren.

Garmin reparatie - aanvraagformulier

  • Max. bestandsgrootte: 4 MB.

Wat repareren wij nog meer van de Garmin

  1. Garmin LCD scherm reparaties
  2. Batterijen / accu’s van de fietscomputer vervangen
  3. Oplaadconnectoren vervangen
  4. Knoppen vervangen

Garmin loopt vast

Het komt ook voor dat de fietscomputer van Garmin vast loopt. Dan zijn er mogelijkheden om deze te resetten met een master reset, zodat deze weer gaat werken.

Garmin biedt geen losse onderdelen of reparatieservice aan

Garmin zelf biedt geen reparatieonderdelen aan en geven ook geen uitleg of support bij een kapotte Garmin fietscomputer. Het is een heel mooi merk als iets werkt, maar als het kapot is laten ze je in de steek.

Veel gerepareerde Garmin fietscomputer modellen

Hier zijn enkele modellen van veel gerepareerdeGarmin-fietscomputers:

Garmin Edge 530, Garmin Edge 830, Garmin Edge 1030, Garmin Edge 130, Garmin Edge 520 Plus, Garmin Edge 1030 (Plus), Garmin Edge 1040 Garmin Edge Explore, Garmin Edge Explore 820, Garmin Edge Explore 1000, Garmin Edge 20, Garmin Edge 25