Over ons

Aan het begin van het jaar 2008 is Joris op 17-jarige leeftijd de onderneming JorPhone gestart. Vanuit het ouderlijkhuis werden reparaties uitgevoerd aan Apple Devices, Joris was in zijn werkruimte bezig met de reparatie en de klant zat rustig te wachten in de woonkamer. Naar mate de tijd vorderde en de klantentoestroom flink toenam is JorPhone verhuisd naar een bedrijfspand in De Rijp. Doordat Joris nog studeerde aan de Hogeschool van Amsterdam, Technische Bedrijfskunde, is er in 2012 een werknemer aangenomen, Tom Jansen. Het bedrijf wordt nu gerund door Tom Jansen en broer Joost van der Lee, servicemedewerkster Rigmor Hartman en reparateurs Danny de Heer, Lucas van Eerse, Wilco Poelgeest en Jorrit Huitema, Jessy Caspers, Nic Bommer en Max Smit completeren het team.

In de loop der jaren zijn er vele (verschillende) reparaties uitgevoerd, waardoor JorPhone 99% van de defecten op een professionele wijze kan oplossen. Tot op heden is de reparatie van smartphones, tablets en Mac’s de core business van JorPhone. De volgende merken worden door JorPhone gerepareerd, Apple, Windows, Samsung, LG, Sony Huawei en meer. En richt zich op de regio Alkmaar, Amsterdam, Purmerend, Hoorn, Schagen, Den Helder, Zaandam, en kop van Noord-Holland.

Het is JorPhone’s missie om defecten juist te analyseren en daarbij snel en kwalitatief reparaties uit te voeren.

Ook zijn wij refurbished specialist en geven wij smartphones, tablets en computers een tweede kans! Deze verkopen wij in de winkel en in de shop -> JorShop.nl. Heb je liever nieuw, dat kan ook! Wij leveren alles iPhones, Samsungs en overige merken.

Sinds 2021 zijn wij dealer geworden van de bekende providers in Nederland zoals KPN, T-Mobile, Ziggo en vele andere providers. Daarmee spelen wij een belangrijke roll in de regio bij het afsluiten van mobiele abonnementen en thuis internetabonnementen.

Voor persoonlijke service ben je in onze winkel aan het juiste adres. Met onze engelengeduld behandelen we alle hulpvragen van de klant. Of dat nu het instellen van de mail is of een korte uitleg van de werking van het toestel, het kan allemaal.