iPhone 13 serie reparatie

iPhone 13, iPhone 13 mini, iPhone 13 Pro, iPhone 13 Pro Max reparatie regio Alkmaar en Purmerend

De iPhone 13 is samen met de iPhone 13 Pro en mini het nieuwe toestel van Apple in 2021. Uiteraard repareren wij de iPhone 13 serie ook weer in de winkel en online.

Al vanaf 2008 is JorPhone de reparatiespecialist voor de iPhone. Zowel voor particulier als voor zakelijk zijn wij de partij die het belangrijke bezit als een iPhone zorgvuldig repareert. Wij hebben kwaliteit hoog in het vaandel staan, dus werken wij met originele onderdelen. Onze locatie in de Rijp is gevestigd centraal in Noord-Holland. Onze klanten komen uit Purmerend, Volendam, Hoorn, Alkmaar, Egmond, Zaandam en Amsterdam. Onze meest voorkomende reparaties: glas/scherm vervangen en oplaadmechanisme en de batterij. Uiteraard in iedere kleur te vervangen.

Scherm vervangen iPhone 13

U heeft uw iPhone per ongeluk laten vallen, dat is even schrikken! Gelukkig kunnen wij binnen 30 minuten het scherm voor u repareren. Al werkt uw lcd scherm nog goed moet het glas en lcd scherm vervangen worden. Tijdens de reparatie kunt u meekijken met de professionals met jarenlange ervaring die de reparatie aan uw iPhone uitvoeren.

Hoelang duurt de reparatie?

Afspraak maken binnen 30 minuten! Toestel opsturen max. 2. werkdagen!