iPhone reparatie Purmerend

Al jarenlang is JorPhone het iPhone reparatiebedrijf van de regio Purmerend. Voor een vlotte en vakkundige iPhone reparatie in de buurt van Purmerend moet u bij JorPhone zijn. U maakt een afspraak om uw kapotte iPhone te laten repareren, en als u langs komt zal er een kopje koffie klaar staan. Onze professionele reparateurs zullen de iPhone repareren met originele onderdelen, zodat u de iPhone weer als nieuw terug heeft. Daarbij geven wij 6 maanden garantie op de iPhone reparatie. De meeste iPhone reparaties zijn binnen 30 minuten klaar, dus u zit niet lang zonder uw toestel bij iPhone reparatie specialist van regio Purmerend, JorPhone.

Kies hieronder uw iPhone

JorPhone is goed te bereiken vanuit Purmerend

JorPhone is goed te bereiken vanuit Purmerend, in 10 minuten bent u al in De Rijp waar JorPhone is gevestigd. Daar zijn voldoende parkeerplekken die gratis gebruikt kunnen worden. Naast deze service hebben wij ook kwaliteit en andere services  hoog in het vaandel staan. Dat uit zich in erkende iPhone reparatie monteurs, een ruime wachtruimte en kwalitatieve onderdelen waardoor verzekeraars ons zien als een erkend reparatiebedrijf.

Meest ervaren iPhone reparatiebedrijf regio Purmerend

Moet uw scherm worden vervangen, en/of is het iPhone glas gebroken, dan biedt JorPhone een uitstekende iPhone reparatie in regio Purmerend met een snelle service en garantie. Onze monteurs hebben al jarenlange ervaring met iPhone reparaties, het is een precisie werk en er gaat snel wat stuk wanneer u thuis aan de gang gaat of bij een onprofessionele reparateur de iPhone achterlaat. U wilt toch zeker ook dat alleen een specialist uw kostbare bezit repareert.

Direct contact opnemen met de iPhone specialist

Wilt u een afspraak maken voor reparatie? Dit kunt u doen via onze online agenda.
Heeft u een vraag? Neem dan contact op via het contact formulier, de mail info@jorphone.nl of het telefoonnummer 0299 – 397149. U wilt toch ook het beste voor uw toestel? Voor de beste uit de regio Purmerend qua iPhone reparaties kiest u voor JorPhone.

iPhone verkopen? iPhone kopen?

Cash voor uw oude toestel? Of wilt u uw iPhone liever inruilen voor een nieuwer model? Ja, dat kan ook bij ons.
Kom langs of klik hier voor een prijsindicatie.

Bekijk ons aanbod nieuwe en gebruikte iPhones in de shop. 

JorPhone, de reparatie specialist die iPhone reparaties uitvoert in de buurt van Purmerend.