iPhone reparatie Zaandam

Voor een iPhone 6 reparatie, 6plus, 6S, 6Splus, 7plus, 8, 8plus, X, Xs, Xr, 11, 11 Pro, of iPhone 12 serie, iPhone 13 serie, iPhone 14 serie of iPhone 15 serie in regio Zaandam bent u bij JorPhone aan het juiste adres. Nadat u een afspraak heeft gemaakt in de online agenda, komt u bij ons langs. U kunt uiteraard wachten op de iPhone reparatie die vaak maximaal 30 minuten duurt. En daarbij bent u vrij om een kopje koffie te nemen en bovendien een tijdschrift te lezen in onze mooie wachtruimte, terwijl de reparatie wordt uitgevoerd door onze professionele monteurs. Zonder afspraak is het niet altijd mogelijk de reparatie uit te voeren terwijl u wacht bij iPhone reparatie regio Zaandam, JorPhone.

Kies hieronder uw iPhone

Voordelen iPhone reparatie regio Zaandam

  • JorPhone gebruikt als een van de weinige originele onderdelen in regio Zaandam
  • Vakkundige reparateurs
  • Makkelijk te vinden, en u kunt altijd de auto kwijt (gratis).
  • Zes maanden garantie
  • Perfecte prijs/kwaliteitverhoudingen

U wilt ook het beste voor uw iPhone. JorPhone is het reparatie bedrijf van de regio Zaandam waar uw iPhone het beste terecht kan als u kiest voor kwaliteit en snelheid. U hoeft door onze vakmensen slechts een half uurtje te wachten en u staat weer buiten. Mocht u niet langs kunnen komen, dan kunt u kiezen om het toestel op te sturen.

Klaar terwijl u wacht

JorPhone bevindt zich in de Rijp, 15 minuten van Zaandam vandaan. De iPhone reparatie wordt door erkende efficiente en effectieve werkmethoden meestal uitgevoerd binnen 30 minuten. Zodat u in ongeveer een uur weer thuis in Zaandam kunt zijn met een iPhone die weer naar behoren werkt. In de tijd dat u aan het wachten bent bij JorPhone, hoeft u zich niet te vervelen. U heeft de keuze uit een uitgebreid assortiment aan magazines en u kunt genieten van een heerlijke kop koffie.

Veel voorkomende reparaties

De meest voorkomende reparatie in de regio Zaandam is het scherm vervangen van de iPhone. Ook kan het zijn dat het scherm nog werkt, maar dat het glas van de iPhone is gebroken. U kunt voor bijna alle reparaties bij ons terrecht. Hier een aantal reparaties opgesomd die veel voorkomen: Batterij van iPhone werkt niet goed, Home button is stuk of werkt moeizaam, de achterkant van de iPhone (backcover) heeft scheuren, de speakers geven nauwelijks of geen geluid, Volume knop is er af of werkt niet meer of de iPhone laadt niet op, het zijn allemaal reparaties die JorPhone uitvoert. Weet u niet wat er precies stuk is of waar het aan ligt, dan kan JorPhone dat onderzoeken. Nadat het onderzoek is volbracht zal u direct te horen krijgen wat het probleem is en wat de reparatiekosten zullen zijn. Als u er voor kiest om uw iPhone te laten repareren dan worden er geen onderzoekskosten in rekening gebracht.

Direct afspraak maken voor reparatie in regio Zaandam

Afspraak maken

Het adres:
Volger 20 B 1483GA De Rijp

Om uw iPhone zo snel mogelijk te laten repareren, maakt u een afspraak in de online agenda.
Wilt u meer informatie of advies? Dan kunt u contact op via het contactformulier, de mail info@jorphone.nl of het telefoonnummer 0299 – 39 71 49. 

iPhone verkopen? iPhone kopen?

Cash voor uw oude toestel? Of wilt u uw iPhone liever inruilen voor een nieuwer model? Ja, dat kan ook bij ons.
Kom langs of klik hier voor een prijsindicatie.

Bekijk ons aanbod nieuwe en gebruikte iPhones in de shop. 

Voor een iPhone reparatie regio Zaandam moet u bij JorPhone wezen!