Beoordelingen

9.5 uit 845 reviews


Ongekend wat een team, service en advies. Kan menig service bedrijf nog wat van leren.

Ruud
Twee oude iPods voor batterijvervangingsservice aangeboden. Keurig gebeld toen de reparatie klaar was en eea geheel volgens de afgesproken prijs. Moderne ‘schone” zaak in de Rijp. Kortom het geheel laat een goede indruk achter. O. de Vries

Otto
Uitstekend geholpen met duidelijke uitleg. De telefoon van mijn moeder kon iets niet meer opladen. Dat bleek te komen doordat het model verouderd is. Zij kan nog wel de dingen die zij doet met de telefoon, bellen en Wordfeud doen, dus de medewerker gaf dat aan. Wel adviseerde zij een andere telefoon en een ander merk. Helemaal mee eens, alleen vond ik de telefoons wat ‘’duur’’ voor wat mijn moeder ermee doet en wil doen. We gingen de deur uit dat mijn moeder haar telefoon nog even kan gebruiken en er over na kan denken of ze tzt een andere wil.

Nelline
Ik werd goed en snel geholpen er wer een harde recept gedaan en het probleem was op gelost

Bark
Geheel conform afspraak. Vriendelijke en kundige medewerkers. Redelijke prijs.

Harry
Batterij van mijn telefoon vervangen. Daarna bleek er nog iets mis met het oplaadpunt. Ook dat nog snel tegen gereduceerd tarief uitgevoerd. Nu is alles weer prima!

Bert
snel, makkelijk bereikbaar, geen bla bla

Ton
Fijn dat er op afspraak gewerkt wordt en "klaar terwijl u wacht" met een lekker kopje koffie. Behulpzame en heel vriendelijke medewerkers. Jorphone is mooie zaak, ook makkelijk bereikbaar en er is goede parkeergelegenheid. Kortom, aanrader als je op zoek bent naar een fijn adres voor nieuwe of refurbished telefoon, tablet. Of als je eigen toestel gerepareerd moet worden.

Ester
Onlangs Macbook Air aangeschaft en oude Macbook ingeruild. Goed en snel geholpen. Alle programma's keurig voor me overgezet zodat ik er meteen mee aan de slag kon. Kan alleen maar positief zijn.

Vincent
Enkele malen hier geweest voor reparaties: 1: Microsoft Surface scherm barst en niet werkbaar, deze is supersnel gemaakt en naar tevredenheid. 2: Ipad barst in scherm, deze is dezelfde dag gemaakt en ik kon erop wachten 3: Iphone laad niet op. Na afspraak te hebben gemaakt voor nieuw onderdeel oplaadpunt zag de medewerker het probleem en loste het op zonder reparatie en zonder kosten ipv de reparatie uit te voeren. Erg netjes.

Daan
Top bedrijf keurig geholpen

Peter
Zo goed als always:)

Deniz
Service is TOP

Anne
Als altijd werden we keurig en snel geholpen en werden al onze "problemen" probleemloos opgelost door de heren.

Brigitte
Ik kwam vorige week vrijdag met problemen met de wifi op mijn mobiel. Na veel discussie met provider KPN waar het probleem precies lag. Werd erg prettig geholpen door blonde dame en uw collega Wolco heeft zijn uiterste best gedaan en de antenne vervangen. Mocht helaas niet baten en ik dus zaterdag terug voor de aanschaf van een iPhone 11 Pro. Werd te woord gestaan door een jonge man, die weinig interesse toonde in mijn vragen en met een verveelde uitstraling antwoord gaf. In principe een groene iPhone 11 pro besteld, maar op terugweg naar huis bedacht dat ik dit niet wilde en de bestelling geannuleerd. Telefoon elders besteld. Beetje jammer dat een medewerker je het gevoel geeft dat hij eigenlijk geen zin heeft in de vragen of de verschillen in meerdere toestellen en meer geïnteresseerd leek in wat er achter mij of buiten gebeurde dan in zijn klant, die voor ruim € 1000 een andere telefoon bij Jorphone wilde kopen. De ervaring wisselt dus van bijzonder prettig en uitermate klantgericht tot onprettig . Toch zeg ik JA bij aanbevelen omdat ik in het verleden ook goede ervaringen heb met Jorphone.

Ineke
Mijn telefoon met waterschade gebracht. Duidelijk uitgelegd hoe lang ik deze kwijt kon zijn. Tevens gebeld naar het leen toestel, wat ik mee kreeg, over welke keus qua reparatie ik wilde laten uitvoeren. Ontzettend goed geholpen!

Jody
Ik heb vorig jaar een iPhone 8 refurbished gekocht dat vond ik al echt super. Nu een Macbook en iPhone reparatie echt super uitgevoerd terwijl ik wacht. Echt super klantvriendelijk en pro actief handelend. Dit vind je bijna niet meer zo.

Harrie
Altijd vriendelijk. Altijd goede services en advies! De batterij van mijn I-pad was op er is een nieuwe ingezet. De I-pad laaide weer keurig. Maar binnen het jaar het zelfde probleem de batterij ging snel achteruit. Even gebeld met Yorphone afspraak gemaakt en de batterij werd kosteloos vervangen!

Carla
Snel een afspraak kunnen maken en binnen no time perfect geregeld en mijn iPhone XR is weer als nieuw

Andre Groot
Goed is goed....Ik kom er elke keer als het nodig is, woon niet (meer) in De Rijp, maar ga er nog wel steeds naar toe.

Ron
Beeldscherm van de telefoon stuk, uur erna zit er een nieuw scherm op! Ondanks enorme drukte oog voor de klant. Top service

Sandy
Vaklui met heel veel kennis en geduld die zichzelf te kort doen voor het vele werk. Hartelijk dank Gerrit en Hannie.

Gerrit
Snelle service! En mijn telefoon doet het weer perfect

Dana
A

Theo
Vanaf nu mijn winkel voor telefoons laptops.

Mb loodgieters