Beoordelingen

9.4 uit 503 reviews


Ik vind JorPhone geweldig. Al jaren. Daarom vijf sterren. Helaas konden jullie mij nu niet helpen aan een batterij voor mijn iPod 5e generatie en gelukkig belden jullie mij daarover op tijd op zodat we de trip naar de Rijp niet voor niks maakten. Op de site stond wel dat er een batterij kon worden vervangen. Ik vind het jammer dat het niet kan. Maar dan moet je het wel even van de site verwijderen. Ik wens jullie succes in de mooie nieuwe zaak en zal er zeker weer een keer komen. Vr. gr. Mieke Rolie

Mieke
Ik had een afspraak gemaakt om mijn accu te laten vervangen. Na een controle bleek mijn accu niet defect te zijn. Met wat tips het euvel kunnen verhelpen. En geen kosten hiervoor berekend. Keurig gedaan Jorphone dankjewel!

Hans
Jorphone is zeer klantgericht, geeft goed advies en vervolgens snelle en professionele service tegen een aantrekkelijke prijs. Top!

Arend Jan
zeker aan te bevelen. Vriendelijk en hulpvaardig personeel en zeker ook deskundig. Prettig is dat je via internet een afspraak kunt maken zodat je je eigen tijd kunt kiezen .

Baps
Mijn "oude" IPhone 11 ingeruild en een nieuwe IPhone 11 Pro Max aangeschaft. Na overzetten data bleek dat ik, om welke reden dan ook, mijn IWatch niet kon koppelen aan mij IPhone, terwijl dit bij de IPhone 11 probleemloos verliep. De medewerker van JorPhone heeft e.e.a. keurig en kosteloos opgelost en werkt e.e.a. probleemloos. Bij elkaar toch een uurtje werk, dus prima service. Ook de inruil verliep probleemloos en kreeg ik een goede prijs voor de IPhone 11 bij inruil. Zeer tevreden met de 11 Pro Max die toch wat meer mogelijkheden heeft dan de "gewone" 11. Zeker is JorPhone qua winkel, medewerkers en service dan ook zeker een aanrader !!!!!!

Jos
Reparatie Iphone 7 prima gedaan!

Elles
diverse rep laten uitvoeren,snel en goed

Ferrie
Aantal keren geweest en altijd heel goed en vriendelijk geholpen. Zeer aanbevolen.👍👍👍

Daniela
Ben al vaker geweest altijd goed vriendelijke jongens weten waar ze over praten

Martin
Playstation gebracht kon helaas niet gemaakt worden maar weet zeker dat ze hun uiterste best gedaan hebben dankjewel

Ilona
Wij hadden twee iPhones 5 waar een nieuwe batterij in moest. Dubbele afspraak gemaakt en het was zo geregeld.

Nienke
Mijn idee was dat de accu stuk was, bleek echter een vastgelopen update. Tegen kleine kosten opgelost door JorPhone.

Bart
Ben er vaker geweest, en zoals elke keer dat ik er geweest ben ik gewoon goed geholpen, ook de reparatie was snel uitgevoerd.

Bart
Makkelijk een afspraak inplannen en dan klaar terwijl je wacht; superfijn!

Monique
.

Perry
Ik kon wachten op de reparatie welke vakkundig was uitgevoerd inclusief een afnametest.

John de Wit
afspraken zijn correct

SALT
Het is mogelijk om vanaf je computer een afspraak te maken. Je wordt op de gekozen dag en tijd geholpen worden. Prima systeem De winkel is met de auto makkelijk te bereiken en genoeg parkeer plaatsen binnen 50 meter.

Ferry
Mooi bedrijf Vriendelijk respect vol betrouwbaar bedrijf Goed geholpen Zeker aan te bevelen aan een ieder

Elly
Ze hebben er zoveel mogelijk aan gedaan. M’n gegevens van de gecrashte laptop af te halen. Hebben daar ruim de tijd voor genomen, overgezet op een refurbishte laptop voor een eerlijk tarief.

Marjon
iPad batterij vervangen is weer als nieuw.

Marcel
Had een iPhone die niet meer oplaad. Heen gebracht om het oplaadpunt te vervangen. Blijkt er heeeeel veel stof in te zitten. De mannen hebben het schoongemaakt en hij laad weer op. Als verrassing geen kosten, service van de zaak. Top mannen!

Martin
Vriendelijk, behulpzaam en vakkundig.

Jan
Ik dacht dat mijn Iphone oplaad onderdeel stuk was maar na een gratis schoonmaak service van Jorphone doet hij het weer uitstekend.

Nils
Vanmorgen bij Joris geweest. Binnen twee minuten was de diagnose gesteld. Een losse stekker naar de batterij. De vorige reparateur had nagelaten om afdekplaatjes terug te plaatsen. Deze werden gratis geplaatst door Jorphone! Dank voor de snelle, eerlijke service!

Richard