Beoordelingen

9.5 uit 921 reviews


Hartelijk ontvangen. Goed en snel geholpen

Hendrik
Voor reparatie iPad bij JorPhone uitgekomen. Wat een verademing in deze tijd: zeer vriendelijk en deskundig personeel en uitmuntende service. Een aanrader! Tom W.

Tom
Nette zaak, afspraak snel online gemaakt, was al eerder geweest. Bij aankomst gemeld, of ik wilde wachten want hij wilde lunchen, op zich vreemd want ik had afspraak gemaakt. Na zijn lunch is accu vervangen, origineel onderdeel, krijg continu meldingen op scherm dat het niet origineel is en nog wat info over wat wel en niet gecontroleerd kan worden. Al met al blij met de accu maar verder niet om over naar huis te schrijven

Frank
Top

Tim
de batterij van mijn iphone 8 was stuk tijdens het vernieuwen lukte het eerst niet helemaal goed daarom duurde het iets langer maar uiteindelijk is alles goed gegaan dus daarom prima service

PJ vd Veekens
Met een vraag voor een nieuwe Ipad en een nieuwe Iphone kwamen we bij Jorphone. En zoals altijd werden we super geholpen en goed geadviseerd. We werden de volgende dag gelijk gebeld toen de toestellen waren gearriveerd om een afspraak te maken voor het overzetten van data. En ook dat ging weer supersnel. Al jaren: superblij met Jorphone en haar medewerkers:)

Brigitte
Ondanks dat het probleem met mijn telefoon helaas niet gerepareerd kon worden was de service prima.

Patrick
Meerdere keren een aanvraag gedaan via de mail. Niet eens het fatsoen om ook maar 1 x te reageren! Waardeloos!!!

Bleeker
Afspraak maken brengen half uurtje wachten en klaar top

Dick
Makkelijk afspraak te maken alles volgens afspraak gemaakt gewoon top bedrijf

Pietj
De iPhone X van mijn zoon was stuk. Meerdere mensen hebben er al naar gekeken en konden er weinig mee. Maar JorPhone heeft het opgelost. Snelle diagnose met een aantal opties, waarin ze ook meedenken wat de beste optie is gezien de 'leeftijd' van het toestel of vervanging. En dat alles binnen 2 dagen. In de tussentijd een leentoestel en keurig een factuur die precies conform de afspraken was. Geweldig!!

Martijn
Simpele oplossing, oude telefoon vervangen voor een refurbished exemplaar voor een zacht prijsje.

Garda
Ik dacht dat de speaker in mijn iPhone kapot was, echter een (gratis!) schoonmaakbeurt volstond om het volume weer op niveau te krijgen, waarvoor mijn dank!

Peter
Haar naam ben ik vergeten maar zij heeft mij zeer goed geholpen met een moeilijk gevalletje - puzzel. Alle slimme mannen in het aparte kamertje had ze niet nodig !

Peter van Hoorn
Al kon mijn iPad niet meer gered worden, toch hebben ze er alles eraan gedaan, na ongelukkige val op de aan uit knop. En gebeld etc. Kan Apple zelf een voorbeeld aan nemen, die wilden er niet eens naar kijken. En JorPhone medewerkers echt vriendelijk en communicabel. Apple: be jealous!! JorPhone - Weer een erg tevreden klant erbij!!! Dik aanbevolen.

Jan Peter de Valk
Heel netjes de batterij vervangen onder garantie. Mooi team.

Kees
Erg gemakkelijk, vriendelijk en voortreffelijke service, vakmanschap en een mooi bedrijf en ruimte. Is niet erg om daar te wachten op de snelle reparatie!

Leo Bakker
goed service

Peter
Klaar terwijl je wacht

Nico
Om een draadloze lader te kopen ben ik naar Jorphone gegaan en die hadden een prachtige aanbieding dus super. Toen de jonge en vriendelijke medewerker vroeg hoe ik daar op gekomen was vertelde ik dat mijn telefoon slecht laadt met een draadje waarop de jonge man vertelde dat er ook wat stof in mijn telefoon kon zitten. Keurig schoongemaakt zonder kosten en de telefoon werkt weer naar behoren: keurige en nette winkel,

Stefan
Mijn vervangen originele display van mijn iPhone 11 werkte na 5,5 maand niet meer. Het scherm werd onder garantie vervangen . Echt top

Cor
Eindelijk een bedrijf dat begrijpt hoe je ontzorgt wil worden als klant. Rechtstreeks bij Vodafone is het me niet gelukt om een telefoonabonnement uit te bereiden. Bij JorPhone is dit voor mij binnen een half uur opgelost. Dank.

Marc Groothuizen
Op de dag gebeld met een software probleem. Dezelfde dag was ik voorzien van een nieuwe update en een schone harde schijf Top allemaal.

Dennis
Wat moet je nog meer zeggen bij 5 sterren

Gerard
Zeer goede en snelle service.m

Loes