Beoordelingen

9.5 uit 662 reviews


een mooie locatie waar in je laagdrempelig op een goede en prettige manier wordt geholpen. Natuurlijk kom je er liever niet omdat in mijn geval het scherm op zwart stond en de data moest worden verwijderd maar dit loste z snel en vakkundig in mijn bijzijn op

TG
Prettige ongedwongen werksfeer, goede service, makkelijk bereikbaar, lekkere leestafel en een heerlijk kopje koffie

Leslie Jansen
Na het repareren van mijn telefoon reageerde mijn scherm niet optimaal. Dit werd snel en kosteloos opgelost. Super goede service!

Anne
snel en netjes afgehandeld

j t bont
Top, snel en goed geholpen

Nederlof
Zoals altijd, keurig geholpen en ze hebben we goed werk geleverd.

Ruud van der Kruijf
Ik ben een trouwe klant en kom er graag terug, als het moet

Arthur
Diverse toestellen gebracht voor overzetten gegevens en service beurt alles volgens afspraak en op afspraak klaar en geen enkele klacht..

Siem de Jong
Via afspraak de mobiel van onze zoon laten maken. Echt vakwerk, snel en netjes geregeld. Dikke pluim !!!!

Hennie
Online afspraak gemaakt gelijk terugkoppeling gehad alles is vrij duidelijk en de service is top beveel iedereen dit bedrijf aan

erwin
Goed en snel geholpen.

Gerard
Afspraak inplannen was heel prettig. Daardoor geen lange wachtrij maar meteen aan de beurt. Deskundig en vlot geholpen. Binnen een half uur een telefoon alsof deze nieuw was. Met goede uitleg erbij.

Astrid
Telefoon laadde niet meer op, kon gelijk dezelfde dag een afspraak plannen via internet. Gelijk de batterij vervangen, dus halve dag zonder telefoon, helemaal top

Astrid
Prima ontvangen, afspraak op tijd en je kan wachten op de reparatie. Perfect dus.

Bert
Vakkundige medewerkers Keurige reparatie volgens planning

Koos
Gelukkig kon JorPhone de telefoon maken. Toppers! Dat is natuurlijk snel en je telefoon hoeft niet opgestuurd te worden!

Margreet
Op afspraak een batterij laten vervangen, alles ging netjes binnen de gemaakte afspraak. De jongens zijn vriendelijk en super hulpvaardig.

Eddie De Vries
Ik werd vriendelijk te woord gestaan, zowel aan de telefoon als aan de balie. Namen ook de tijd voor mij. Scherm is vakkundig vervangen binnen de wachttijd.

Linda
JorPhone deed een goed bod op mijn laptop. Werd door een erg aardige jongeman geholpen achter de balie. Geld werd gelijk overgemaakt. Nogmaals bedankt heren!

Milan
Reparatie snel en vakkundig afgehandeld. IPhone werkt weer prima.

Eric
Kom er al jaren Super gasten en kwaliteit ook als het goedkoper blijkt te kunnen

Ben
We worden altijd goed geholpen en komen terug als er iets niet goed is het personeel neemt alle tijd voor je om het probleem te verhelpen

L.L.Hanschen
Wij laten hier alle IPhone toestellen maken van ons bedrijf indien er een defect is of scherm stuk. Je kan er 9 van de 10x gewoon op wachten. Wachttijd nier langer als 30 minuten.

Mark Vleeshakker
toestel laad af en toe niet op als je de stekker erin doet ze zagen al snel dat het vuil was! de hele reparatie was onder service gedaan!

jean
keurig geholpen; service is hier ongekend goed! bedankt!

Jeanet