Beoordelingen

9.5 uit 879 reviews


Prima service !

Myrna
Defecte batterij van een iPad Air 2, na afspraak in één uur gerepareerd.

Gerrit Jan
deskundig, snel en vriendelijk

Hanna
Heel geduldig en goede uitleg en mee denken

Wil Piet - De Haardt
Altijd goede service

Johnny
Hoop dat jullie jezelf blijven! De uitdaging zal er in liggen dat jullie niet ten onder gaan aan jullie eigen succes. Wij zijn superblij dat jullie er zijn met alle kunde, geduld service en vriendelijkheid! Herre, Natasha, Charlie en Luna Meijer.

Natasha
Offerte opgevraagd. Daarop volgende een afspraak gemaakt. Deze is verplaatst naar een andere dag omdat scherm op voorraad stuk was dus moest er eerst een nieuwe besteld worden. Was geen probleem want we hadden geen spoedje. Vervolgens uitstekend gerepareerd en netjes geholpen. Kortom zeer tevreden.

Carla
Prima, snel en accuraat

Paul
personeel zeer kundig en neemt de tijd voor je.

cor
Gebeld , binnen 24 uur een afspraak en ook nog binnen 2 uur gefixt. Dit is super service. Naast de F1 snelheid ook nog voor een schappelijke prijs. Dus een dikke 10

Ed
JorPhone is een leuk bedrijf met hele goede service.. Je maakt snel via internet je afspraak, gaat er heen en binnen een half uur hebt jij je telefoon weer gemaakt terug! Top geregeld...

Willy Muijs
Zeer snel en doeltreffend

Harrie
Voor de reparatie van mijn iPhone heb ik via de site een afspraak gemaakt. Ik was er op tijd en na de afgesproken tijd, 1/2 uur, en prijs was mijn toestel keurig gerepareerd. In verband met Corona werd mij verzocht even buiten of in de auto te wachten, beker koffie kreeg ik mee. Onder normale omstandigheden kun je gebruik maken van een keurig nette wachtruimte. Ook is er een keurig net en schoon gastentoilet aanwezig.

Jan Libert
Al meerdere keren naar tevredenheid langs geweest voor de reparatie van een IPhone.

I
Fijn dat deze service zo geboden wordt. Makkelijk afspraak ingepland en binnen een half uur met nieuwe batterij weer online.

John
Reparatie werd vlot en netjes gedaan. Reden om in het vervolg terug te komen.

Evert
Bleek achteraf een simpele oplossing, maar desalniettemin goed en snel geholpen!

Gert
Mjn foto s en bestanden gered zoooo blij

Jacqueline Vogel
Ik krijg hier altijd hele duidelijke uitleg en de mogelijkheden op een rijtje!

Ivonne Siebeling
Prima geholpen goede service.

Bob
Snel afspraak maken, half uurtje wachten met koffie of thee, keurig gerepareerd.

Cobie
Diagnose binnen acceptabele tijd. Moest deel besyeld eoren volgende dag bericht dat het binnen is. Online vervolg afspraak. Binnen notime gerepareerd en klachten opgelost. Top hoor

Cor van Duijkeren
Mijn camera werkte niet goed van mijn telefoon die ik gekocht had refurbished. Maar heb nu een nieuwe camera gekregen binnen een half uur geregeld. Ondertussen advies over i- Pads gekregen.

Jacqueline
Door deze reparatie kan mijn mobieltje nog een tijdje mee. Bedankt.

N Zomerdijk
Reparatie van mijn toestel is uitstekend uitgevoerd.

Betsie