Beoordelingen

9.5 uit 1047 reviews


als altijd flexibel en snel

Jan Smit
gewoon goed gedaan

Evert
Netjes en snel

Ineke
Vorige week een nieuwe accu in mijn vijf jaar oude iPhone laten zetten. Maar om eerlijk te zijn merk ik geen enkel verschil. Het lijkt alsof de nieuwe accu een kleinere capaciteit heeft. Dus dat nieuw met conditie 100% en 100% opgeladen het net zo goed doet als de oude met conditie 80% en 100% geladen.

Klaas
Kom enige tijd als klant maar altijd met een goed gevoel naar huis gegaan

Peter
Hele goede ervaring met reparatie van een iPhone duurde slechts een half uur en dat was zo om met de aangeboden koffie.

Herman
Mijn oplader ging niet meer goed in mijn mobiel waardoor het opladen langzamer ging (of mn mobiel helemaal niet opladen). Hiervoor een afspraak gemaakt. Bij binnenkomst gelijk geholpen en een paar minuten later kon ik weer naar buiten en was het probleem (veel stof in het oplaadpunt) verholpen.

Jurjen
Ipv de hele stekker-unit van de iPhone te vervangen (88,- euro) bleek alleen deze schoonmaken alles te verhelpen. Zonder hiervoor iets te rekenen. Heel fijn!

Kristian
Goede service ontvangen na problemen met mijn iphone.

Syb
Op vrijdag telefonisch contact opgenomen en gevraagd naar de kosten en de duur van vervanging van de accu voor mijn macbook pro. Er werd netjes verteld dat de accu eerst besteld moest worden (die was op zaterdag al binnen) en dat de reparatie alleen doordeweeks kan. Afspraak gemaakt voor maandag en als ik wilde kon ik er zelfs op wachten, super vriendelijk personeel! De kosten zijn ruim 4x goedkoper dan bij Apple of Amac en ook nog eens veel sneller. Ik kan weer zonder accuvoeding op stap met mn macbook.

Ruud
Bij niet tot stand komen van reparatie, gratis advies en het geven van mogelijkheden.

Henny
Ben hier heel goed en begripzaam en behulpzaam geholpen. Problemen oplossen en meedenken. Was hier enorm blij mee Goede service en contact Netjes en Beleefd personeel Dikke pluim aan de medewerker Lucas

Elly Molijn-Haster
Ik ben geavanceerd gebruiker, maar van de techniek weet ik niks. Heerlijk dat de mensen van Jorphone dat direct in beeld hebben en op het juiste niveau vertellen wat er aan de ha d en wat niet en wat wel kan. De oplossing is altijd prima en ze vragen een passende prijs voor de service. Korrom super blij met hen!

Ellen
Zeer positief, houden deze gast

Reinier
Batterij van mijn Iphone 11 Pro was op. Bij JorPhone laten vervangen. Afspraak gemaakt en na een half uur was de batterij vervangen. Lekkere koffie dus geen straf om daar te moeten wachten.

Toon
Goed advies

saskia grimmelt
Behulpzaam en begrip!

Anne
goede en snelle oplossing.

Jaap Zomerdijk
Voldoet precies zo als je verwacht, Als je een meest gunstige situatie van je probleem of schade bedenkt. Zonder poespas perfecte oplossingen of advies hulp bij schade en of problemen. Let wel even op de drukte want iedereen wil graag hier geholpen worden.

Remo
Behulpzaam, vriendelijk en met verstand van zaken.

Vera
Kwam voor reparatie, mogelijk de microfoon stuk, advies was om ipv. mijn oude iPhone 8 een SE te nemen. Dit in verband met het updaten volgend jaar. Gegevens overgezet, nu dus een nieuwe SE.

Jan Henk Dekker
Zeer kundig en snel.

Marie-Christine
Alleen maar positief , vriendelijk personeel

Alida Bouwes-Posdijk
Beste Team JorPhone, Graag deel ik mijn recente ervaring met de support op afstand van Jessy voor mijn iMac. Op dinsdag 28/11/2023 om 12:00 uur heeft Jessy mij deskundig geholpen met het optimaliseren van mijn iMac, specifiek gericht op het verminderen van de energiebehoefte veroorzaakt door Vuze Torrent en het uitschakelen van Chrome pop-ups. Jessy was goed op de hoogte van het probleem en stelde effectieve oplossingen voor, waaronder alternatieve downloadprogramma's en het plannen van een afspraak met meneer Slinger voor hulp op afstand voor mijn Chromebook/laptop. Zijn professionele aanpak en duidelijke communicatie hebben mijn problemen snel opgelost. Ik waardeer de kwaliteit van de service die ik heb ontvangen en ben zeer tevreden met het resultaat. Jessy heeft bewezen een waardevol lid van het JorPhone-team te zijn. Hartelijk dank voor de uitstekende ondersteuning! Met vriendelijke groeten, M.Baars

Mehdi Baars
Goed geholpen

Frank