Beoordelingen

9.5 uit 767 reviews


Telefoon van m’n dochter snel en niet te duur gemaakt met een tweedehands nieuw scherm! Werkt goed, ziet er goed uit en na half uur was het klaar! Vriendelijk personeel

Carin
Het is handig dat je een afspraak van een half uur hebt, dus je gaat na je afspraak met een geheel gemaakte telefoon de deur uit! Top..

Willy Muijs
Prima reparatie, als altijd, maar we moesten toch maar 1.5 uur later terugkomen. Dat is niet erg op zich. Maar meld dan van te voren dat het langer is ipv 30 min.

Roger
Zo weer buiten, hoefde niets te betalen

Hanneke de Wildt
Ipad2 kon helaas niet worden gerepareerd. Vervolgens kreeg ik de volgende dag een alternatieve oplossing waar ik heel blij mee was.

Hans
Kwam om het oplaadpunt te laten vervangen van mijn Iphone omdat dit niet meer functioneerde. Achteraf na inspectie van JorPhone was er helemaal niets meer aan de hand dan vuil in de ingang. Scheelde een hoop kosten en kan niets anders zeggen dan een eerlijk en goed advies van de medewerkers van dit mooie bedrijf....!

Mark
Zeer vriendelijk, en meedenken over het probleem.

Arnoldus Passchier
Ik belde ‘s morgens met de mededeling dat mijn IPad bleef hangen. Ik kon twee uur later al langskomen, zelf een tijdvak kiezen. Ik kon wachten op de harde resetten van mijn apparaat en hoefde niets te betalen.

Marga Poel
Ik heb al meerdere malen een iPhone en ook een iPad gekocht. Zowel referbised als nieuw, voor mijzelf en mijn vrouw. Ook voor een nieuwe batterij of schade kan je bij hen terecht.

Gerrit
Hartelijk, duidelijk, probleem opgelost tegen een redelijke prijs en snel.

Jantien
Kom al Jaren bij JorPhone omdat zij mij uitstekend helpen snel en goed advies.

Wil
Kon meteen terecht en word snel geholpen

G. Glorie-Nibbering
klantvriendelijk niks is te veel ben 76 al moeten een paar keer op nieuw uitleggen altijd goed

janneke Eggers
Gewoon goed

Koos Poel
Iphone ter reparatie aangeboden. Zeer snelle en deskundige behandeling van het probleem. Een bedrijf dat begrijpt hoe met klanten moet worden omgegaan. Zeer tevreden, kan iedereen dit bedrijf aanbevelen voor reparaties en aanschaf van een refurbished of nieuwe telefoontoestel of tablet. Complimenten !

Mr. Martin
Afspraak gemaakt en met een half uur was hij weer als nieuw.

Marcel
op afspraak.

Bert
Glas voor mijn camera laten vervangen. Zeer snele service. Zeker aan te raden voor reparatie van je mobiel!

Marco
Very friendly, quick and professional with a good price

Torsten
Kon snel afspraak maken. Mijn glas van de ipad was gebroken en kon meteen vervangen worden.

Hans
Ik maakte telefonisch een afspraak voor vervangen van de batterij van mijn mobiel. Tijdens het gesprek zei de medewerker dat hij mij slecht kon horen en vertelde dat ze ook de speaker en microfoon zouden nakijken. Dit werd gedaan en schoongemaakt zonder extra kosten met heel vriendelijke benadering.

Desiree
Zo door gaan met alles wat jullie doen ,pluim voor jullie . Want niet iedereen heeft verstand van de dingen die jullie doen ,daarom de uitleg en de duidelijkheid zeer goed.

Marcel Louwrink
Snelle en uitstekende service!

Ganesja Bedrijfskleding
Afspraak gemaakt en meteen geholpen. Toppie.

Ton
Er wordt goed geadviseerd wat voor mij nodig is, of kan laten doen.

Hetty