Beoordelingen

9.4 uit 473 reviews


Zeer goed overleg voor de reparatie en daarna wen keurige en snelle reparatie.

Ron
Ze nemen de tijd voor je, zijn binnen afgesproken tijd klaar met de reparatie en de kwaliteit is top.

Roderik
Goede service, vlot geholpen, alles is overgezet en werkt weer prima op de nieuwe iPad. Vriendelijke geholpen ,Aanbevelingswaardig.

L Smak
Zeer vriendelijk personeel en super snelle service.

Ndevries
Prettige ontvangst, prachtige locatie, vriendelijke mensen. Alle klanten worden begroet als ze binnenkomen, je voelt je welkom en gezien, heel prettig! Direct aangesproken, direct vakkundig geholpen, wachtruimte met een kopje koffie en (actueel) leesmateriaal. Kortom, een dikke aanrader! Bedankt voor het advies en de reparatie, tot de volgende keer!

Richard
Zowel voor zakelijke telefoons als privรฉ is dit voor ons het adres. Ondanks dat het bij ons niet om de hoek is, voor ons geen ander adres voor reparaties. Je kunt er snel terecht, wordt goed geholpen en ze geven eerlijk en kundig advies. Als blijkt dat het iets heel kleins was wordt er soms niet eens in rekening gebracht. Echt hele goede service!

Karin
Snelle service en niet duur.

Chris
Ik kwam met een telefoon die het niet meer deed. Helaas niet meer te maken, maar een goeie nieuwe telefoon aangeboden gekregen. Ze hebben mijn gegevens perfect overgezet!

Marrie
Wordt altijd prima geholpen Mooie zaak met deskundige mensen Ben zeer tevreden

Erwin kok
Mobiel laadde niet meer op. Ze hebben ingang goed schoongemaakt en deed het weer. Hoefde niets te betalen. Top toch.

J. P.
Binnen 24 uur was de iPad van mijn dochter gerepareerd. Reden was dat de homeknop button stuk was. jorphone zal ik zeker aanbevelen.

D. van Eijk
Weer goed en vlot geholpen! Zat een vuiltje in de opening waar de oplader in moet en dit werd als service gemaakt! Dat noem ik service!

Esther
Zeer fijn geholpen Komen zeker nog eens terug

Donna
Nieuwe batterij voor mijn iPhone, online afspraak gemaakt, in no time vervangen. Correcte afhandeling, netjes een factuur.

Kees
Zeer vriendelijk en snel geholpen. Telefoon is weer als nieuw. Zeker een aanrader in de omgeving.

Marloes
Batterij iPhone vertoonde kuren. Afspraak bij Jorphone gemaakt. Ben snel geholpen, naar volle tevredenheid. Prijs ook dik in orde.

Janine
Als zakelijke klant wordt ik al jaren zeer goed geholpen bij aanschaf, onderhoud en reparatie van alle computers, telefoons, beeldschermen etc die we gebruiken in ons dagelijks werk.

Ryan
Toch tijd in gestoken en hoefde niets te betalen en nog gemaakt ook. Ben jullie zeer dankbaar wat een service!

Petra
Batterij naar tevredenheid vervangen. Het duurde wat langer dan verwacht, en misschien een idee om een kinderhoekje te maken voor als je moet wachten met kinderen (zonder het gemak van een telefoon ๐Ÿ˜‰ )

Rosanna
JorPhone is ook expert op gebied van iMacs. Mijn iMac werkt weer keurig zoals het hoort.

Joost
Reparatie van MacBook Air; zeer kundig en vriendelijk. Zo ontzettend veel makkelijker, sneller en beter dan de AppleStore. Dank, mannen!

Alex
Ik belde met probleem met de batterij van mijn iPhone 7. De batterij liep binnen 20 minuten van 60% naar 1 %. Advies van JorPhone was om de batterij te laten vervangen. Ik kon de volgende dag al terecht. Na een net ontvangst werd mijn telefoon binnen een half uur voorzien van een nieuwe batterij. Ik kreeg er ook nog 'oplaad advies' bij. Top bedrijf, een aanrader.

Cynthia
i phone vastgelopen na update alles hersteld en weer geinstalleerd via I cloud werkt weer perfect nieuw hoesje voor i phone en een vvor i pad gekocht 45,00 moest alleen de hoesjes afrekenen werk aan i phone was service ben al altijd top cerviceeerder geweest

Ferrie
Wederom was de service, na het maken van een afspraak, perfect ๐Ÿ‘๐Ÿป

Rob
Ben heel blij en altijd tevreden als ik bij jorphone kom.

Jet