Beoordelingen

9.5 uit 1083 reviews


Je wordt hier altijd goed geholpen

Christa
Kon snel terecht, alles volgens schema. Vriendelijke kundige medewerkers, keurige reparatie. Inclusief digitale bon voor de verzekering. Hier ging alles zoals de bedoeling is.

Eva
Ik heb mijn batterij laten vervangen van mijn iPhone en dat is goed gedaan

Dennis
Professioneel en snel geholpen. Zeer vriendelijk mensen.

Henny Pouw
Ik werd super goed geholpen. De man nam de tijd. Lag het probleem begrijpbaar uit.

johanna
Zeer tevreden!

Selma
Medewerker wist precies waar het euvel zat en het was dus ook zo verholpen. We kwamen veel te vroeg maar werden toch meteen geholpen.

Deborah
mijn e mail gegevens werken weer keurig tevens advies gekregen

Willem
Mijn scherm moest vervangen worden. Binnen 20 minuten stond ik weer buiten. Ik had ook nog een hoesje en schermglas erbij gekocht. Na 2 dagen bleek het hoesje toch niet goed. Ik kon het opsturen en mijn geld teruggestort gekregen. Wat een service. Ik raad jullie bij iedereen aan!

Leonie
De mensen van Jorphone zijn deskundig , hebben geduld en geven begrijpelijke uitleg en advies. En doen wat is afgesproken, vertrouwd dus!

Willem
Zo ontzettend blij met jullie goede service. Jullie namenvechtecde tijd voor mijn moeder en mij. Mijn moeder is een nieuwe telefoon en ervaring rijker.

Anouska
perfecte en snelle reparatie,en zeer klant vriendelijk.

cor koeman
Enige (software) probleempjes met mn iPhone 15 welke ik bij Jorphone heb gekocht. Binnen 10 minuten geregeld en opgelost.

Harry
Nu moest mijn batterij vervangen worden van mijn iPhone 11. Even een afspraak ingepland en binnen 30 minuten was de reparatie weer volbracht. En ze hebben weer een keurig glaasje er op geplakt. Ga zo door!

Van der Doelen
Computer is voor de beoordeling veel sneller dan de vervanging van de batterij want dat is na ca. 2 weken nog steeds niet gelukt. Kon mijn Garmin Edge Explore daardoor niet op mijn vakantie meenemen.!

Jelte
Ik was al blij dat ik een bedrijf in de buurt had gevonden die een sluimerend probleem aan mijn oude MacBook Pro, toen bleek dat het meeviel en de kosten ook was ik helemaal tevreden.

Maurice
Snel, deskundig onderzoek aan de telefoon maar niets kunnen vinden. Er werd niets in rekening gebracht.

Guus
Zoals we gewent zijn gewoon goed

Gerard
Niet echt geholpen met probleem

Bob
Heel snel een batterij vervangen. Helemaal blij.

Anja Vilten
Het laadpunt van mijn mobiel leek los te zitten. Opladen was problematisch en lukte niet altijd. Afspraak gemaakt (wat overigens heel makkelijk was) via de site. Uiteindelijk bleek dat in het oplaadpunt stof oid zat. Medewerker heeft het schoongemaakt en het werkt weer. Tips gekregen om het in de toekomst schoon te houden. En ik hoefde nergens voor te betalen. Geweldige service

Klaas
Na een update kon mijn MacBook Air de Microsoft Office programma's niet meer draaien. Meteen dacht ik een nieuwe MacBook te moeten kopen, omdat die van mij toch al flink verouderd was. Gelukkig hebben de mannen van JorPhone mij direct kunnen helpen en er alsnog voor gezorgd dat alles het weer doet! Al jaren erg tevreden over de goede en snelle service!

Tess Mostert
Nieuw toestel gekocht en alles is heel goed overgezet. Fijne behandeling en service. Aan te raden!

Franca Oud - van Neijenhof
Zoals altijd prima geholpen

Ed
Ben goed geholpen al ben ik wel €600,00 armer maar heb wel weer goed werkende IPhon zonder problemen, service was weer uitstekend.

Louwrens