Beoordelingen

9.5 uit 723 reviews


Buitengewoon aardig en vriendelijke service, begripvolle benadering van een bijna digibeet.

Cees Dubbelaar
Vriendelijk personeel, ze zijn technisch en nemen de tijd voor je.

Yvonne
Mijn oude telefoon was aan vervanging toe, bij JoPhone een nieuwe besteld, afspraak gemaakt en zeer goed geholpen, TOP!!!!

Gerro
Ze snap wat je wil en ze hepen je goed

Sjoerd
Snelle en deskundige service! Staan altijd klaar om vragen te beantwoorden

Hendrik
Was met 15 min weer klaar

Annie De Jong
Keurig geregeld, goede service

Willem
Staan altijd voor je klaar, zeer snelle, correcte service.

Duba
Fijn bedrijf om zaken mee te doen, zijn eerlijk en werken snel

Henk
Snel en netjes!

Betty
Het was een verrassing dat mijn glas van mijn tablet niet kapot was

Riemke
Goede service prijs vooraf en zo klaar

co
Telefoon kapot, dag later kon ik al terecht om hem te maken, en het ging super snel, personeel was aardig en dat voor een goeie prijs! En goed ontvangen door de receptioniste

Gert-Jan reitsma
Top bedrijf! Ontzettend aardige mensen die je netjes helpen en hun uiterste best doen om je weer tevreden naar huis te laten gaan

Nanny
Mijn iPhone deed het opgegeven moment slecht ik moest hem steeds resetten omdat hij vastliep. Jorphone gebeld kon gelijk komen, ze wisten direct wat het was touchscreen stuk, dezelfde dag was hij alweer gereed. Het zijn Toppers, ze hebben kennis van zaken en een perfecte service.

Jan
Vriendelijke medewerker fixte de klus heel snel, kreeg mijn mobiel weer snel tot leven. En ook nog gratis. Petje af, vriendelijk bedankt.

Henriette
Super vriendelijk en goede service. Snel geholpen

Erik
Probleem met mijn telefoon conecten met apple car play. Deze toppers hadden snel door dat het probleem niet in d telefoon zat.... Goed en vriendelijk geholpen....

Hendrik
Ze hebben me goed geholpen en terwijl de garantie 5 dagen voorbij was toch nog geregeld dat het voor garantie opgestuurd kon worden. Kreeg ook keurig een leen toestel mee.

Gerjan
Prettig snel en vakkundig werd ons stroomuitval probleem opgelost. Het toestel behoefde niet achter te blijven en konden we binnen de afspraaktijd weer huiswaarts. Een aanbeveling waard.

Hendrik
Mijn problemen met het opladen van mijn e reader zijn super opgelost en dat is heel fijn met de huidige lockdown!

Anja
Ik kom hier al jaren en voor de goede service rij ik graag een stukje verder.

Patrick
De heren van Jorphone zijn vakkundig, klantgericht en transparant. We hebben nog nooit een slechte ervaring met hen gehad. En ook ons laatste probleem werd weer tot volle tevredenheid opgelost. Super.

Hermien
Ik liet mijn telefoon vallen waardoor het scherm kapot was en de volgende dag kon ik al terecht voor een reparatie! Het is goed en snel gerepareerd met een fijne service!

Renate
Ik had een afspraak ingepland om het oplaadpunt van mij iPhone te vervangen. Daar gekomen keken ze ernaar en gaven aan dat deze niet werkte omdat het zo vervuild was en hebben het gereinigd ipv vervangen. Het werkt nu weer prima. Chapeau voor deze actie - warme douche waard. Daarom vertrouw ik Jorphone alle reparaties toe en kan hun aanbevelen.

Keith