Beoordelingen

9.5 uit 997 reviews


2 schermen laten vervangen, 1 van de 2 deed het niet helemaal lekker en dus even mee terug gegaan. Werd meteen opgepakt en verholpen, super service.

Mario Brisban
Keurig geholpen probleem snel opgelost

Martijn
Top service, stond met 10 min weer buiten en niet eens alles berekend!

Remco Dekker
De servicemonteur kwam exact op het afgesproken tijdstip. Hij heeft al mijn problemen vakkundig en snel opgelost. Hij toonde zich een expert die ik, indien nodig, graag weer zal ontvangen. Bovendien was hij aardig en heb ik veel met hem kunnen lachen. Maar eveneens ben ik in de winkel heel goed geholpen.

Michel
Ze doen wat ze beloven. Makkelijk afspraaksysteem

Jan
Werd duidelijk geholpen. Overzetten duurde lang maar dat zal zn reden hebben. Verkoopster dacht goed aan bij-verkopen ( hoesje, adapter, wijzigen abbo ( daar deed ik niet aan). Na geen connectie met autotelefoon nam ze de moeite even mee te lopen naar auto. Verder goede uitleg over toestel Hoop de komende 2 jaar ( garantieperiode) net zo geholpen te worden. Dank vast

Harry de Kort
Het vervangen van het scherm was geen optie meer. Toen overgeschakeld naar een mooi refurbished toestel.

Patrick
zie bovenstaande

Freek
Heel goed geholpen. Zeer tevreden.

Ruud
iPhone accu vervangen ging niet helemaal goed, maar uitstekende service en zo te zien is het probleem opgelost. Bedankt jongens.

Evert
Na de reparatie van mijn beeldscherm deed mijn vingerafdruk scanner het helaas niet meer. Dit werd zonder problemen vervangen en nu werkt het perfect. Top service!

Michael
Goede service en snel geholpen!

Rani
Het leek in eerste instantie onmogelijk maar Lucas wist mijn probleem toch op te lossen. Wat een held!!

Caroline
Top.

Remo
Afspraak gemaakt via website, en was op tijd aan de beurt. Snel en vakkundig geholpen. Top mannen.

Ron
Jorphone een aan rader

N Molenaar
Goed afspraak gemaakt en op tijd de iPad Gereed Netjes gebeld van te voren

Ronald
Goede service en vriendelijk personeel. Ga zo door

Marcel
bij de aankoop van een nieuwe iPhone deden zich een paar "probleempjes" voor met het instellen en activeren van verschillende apps. Het JorPhoneteam zorgde ervoor dat binnen een half uur alles geregeld was en dat ik ook begreep hoe ik met dit nieuwe toestel moest omgaan. Opnieuw was ik blij dat ik bij JorPhone gekocht had. Dichtbij en altijd benaderbaar

Jaap
Nadat mijn telefoon op de grond viel en de camera kapot is gegaan, ben ik bij Jobphone langs geweest om deze te repareren en in minder dan een uur zag mijn telefoon er weer nieuw uit! Erg tevreden!

Joana
Ik kon de dag nadat mijn telefoon was stuk gevallen meteen langskomen. Binnen 30 minuten was mijn telefoon terug en helemaal gerepareerd!

Julia
Altijd vriendelijke en duidelijke uitleg. En neemt alle tijd voor je.

Ben
Een Fantastisch bedrijf! Snel kundig, betrouwbaar, Ze lossen snel al jouw problemen op.

Sophia
Het 1e contact was meteen prettig. De levering vd laptop gaf meteen duidelijkheid; men kon alles vd oude laptop overzetten hetgeen ook (snel) is gebeurt. De uitleg bij levering was Goed! Ik had de andere dag nog wat vragen en die werden ook snel en duidelijk beantwoord. Kortom, ik ben Zeer tevreden!

Anna
Beste JorPhone, Mijn Iphone mobiel ingeleverd ivm een bootloop. Twee dagen mee bezig geweest, toen maar eens gebeld. Kon niet gemaakt worden, dus een nieuw mobiel was het voorstel. Maar eerst even iets euro 40,- afrekenen. Toen bij AMAC Alkmaar geweest daar was mijn mobiel in een uurtje gerepareerd. Klasse!!!

M