Beoordelingen

9.3 uit 435 reviews


Goede monteur alleen een slechte bierdrinker op de Volendammer kermis 😉

Sander
Iedereen maakt wel eens een foutje. Jorphone lost het gewoon goed op. 👍🏻👍🏻

Bram
Goeie service en heel belangrijk, zeer klantvriendelijk. Bij een bezoek aan JoPhone zie je ook altijd tevreden gezichten van klanten en dat zegt toch wel wat.

Henk Dogger
+Communicatie goed +Service goed +Vriendelijke medewerkers

Bram
Zeer goed dat je online een afspraak kunt maken. Je wordt keurig geholpen en netjes te woord gestaan. Nemen de tijd voor je. Ik kan het iedereen aanraden voor reparatie en problemen bij je telefoons of tablets.

Niels
Prima

Elli
Zeer tevreden over de zeer prettige en snelle afhandeling van reparaties. Prettige om zelf een afspraak te maken op de website.

Dolf de Roeck
vakkundig vriendelijkwerken op tijdschema professional

Baps
Goed advies, goede reparaties, goede afspraken. Als we dan toch een kapotte iphone hebben (helaas), dan laten we ‘m zeker hier fixen!

Sandy
iPhone 5S was scherm uitgevallen. Kon snel een afspraak maken voor reparatie. Na snel en grondig onderzoek de constatering dat dit de processor was en repareren niet rendabel meer was. Direct geschakeld voor een goede occasion. Goed geslaagd.

Ruud
Als op zondag je mobiel valt en er zit een enorme scheur in, dan is het maar fijn dat bij Jorphone op zondag een afspraak voor maandag te plannen valt en dat ik geen enkel moment zonder telefoon zat!

Ronald
Altijd vakkundige hulp en advies en uitstekende service. Het moet gewoon goed en is gewoon goed

Marc
Ondanks dat mijn familie al jaren bij JorPhone komt, was het voor mij de eerste keer. Ik heb het scherm van mijn iPhone 7 laten maken.De avond ervoor heb ik een afspraak gemaakt via de site, de volgende dag er naartoe, half uurtje wachten en klaar. Mooie winkel, super aardige mannen, al met al heel tevreden.

Beau
De trackpad van mijn laptop werkte niet meer en de batterij was niet meer okay. Binnen een uur hadden ze het gefikst en compleet van binnen gereinigd. Prettig!

Margaret
Fijne shop, Er straalt rust van uit,goede service,prima uitleg,goede communicatie.

José
Wat bij andere telefoon zaken niet kan, kan hier dus wel! Ben heel netjes en vriendelijk geholpen en mijn iPhone werkt weer perfect! Dankjewel voor de goede service!

Sarah
Erg Vriendelijk en goed geholpen

Conno Martha
De camera en lens van mijn iPhone zijn in maart vervangen, nu kreeg de camera weer wat kuren, het scherp krijgen van de foto lukte niet. De camera is weer vervangen en het was nog garantie.

Cora
Je denkt dat het veel geld gaat kosten, maar het tegendeel is waar. Niet bot het onderdeel vervangen, maar kijken of het anders kan en repareren en klaar! Simpel dus

Jan
Ik kom al jaren bij Jorphone. Ze hebben altijd tijd en een fantastische service. Lossen het probleem altijd op door kwalitatief hoogwaardige reparaties, kennis en inzicht voor zeer redelijke tarieven.Mocht je niet in de buurt wonen? Het is het omrijden waard!

Pascale
Ik kom altijd met plezier want de reparaties worden proffesioneel uitgevoerd en de medewerkers geven me echt een persoonlijk klant gevoel. Top firma

TAP Tuerlings
Het bleek uiteindelijk niet nodig te zijn om het touchscreen te vervangen. Dit heeft uw medewerker zeer kundig aan mij uitgelegd. Ik vind het heel erg goed dat uw medewerker zich in de eerste plaats bezig houdt met wat het beste advies voor mij is, in plaats van dat hij mij onnodig op kosten jaagt.

Franck
Zeer goed

Wil
Vriendelijk, goede service, deskundig

Lyanne
Heel erg goed geholpen. Erg vriendelijke medewerkers !

Eva