Beoordelingen

9.5 uit 929 reviews


Via internet is kun je eenvoudig een afspraak maken, waarbij je concreet het probleem kunt aangeven en welk type device het betreft. Op de afspraak zelf wordt het toestel ingenomen en het probleem direct verholpen, tenzij er iets bijzonders aan de hand is wat meer tijd vergt, zoals bij mij het geval was. Na een week werd ik gebeld dat het klaar was. Prima.

Arie
Het enige is de hoogte van de prijs. Het vervangen van een scherm is (bijna en voor een heleboel mensen) niet te betalen.

Manon
Het vervangen van het glas van mijn iPad is keurig en snel gedaan. Zeer vriendelijk en kundig personeel. Aanrader voor een ieder die een reparatie wil laten uitvoeren. Je kunt wachten op de reparatie. Wachtruimte is voorzien van magazines, koffie/thee en een toilet.

Marion
Technische ondersteuning aan huis ivm matchen printen met laptop. Zeer zorgvuldig en klantvriendelijk afgehandeld.

Ineke
Snel, vakkundig & vriendelijk

Arjen
Mijn iPhone 11 was aan de voorkant en aan de achterkant kapot. De vakmannen hebben hem zoals altijd zeer snel en kundig met originele onderdelen vervangen. Hij is weer als nieuw. Makkelijk om een afspraak te maken en ik ben vriendelijk ontvangen. Het is een prettige zaak waar wij en de rest van de familie graag komen voor de reparatie en aanschaf van nieuwe iPhones en iPads.

Cor de Groot
De lenzen van de camera van mijn iPhone waren defect en deze zijn netjes vervangen. Vervolgens krijg ik het advies om de camera te vervangen want er was iets mis met het beeld. Ik zou dan wel allerlei meldingen krijgen dat er niet originele onderdelen zijn gebruikt. Dit werd netjes vermeld, maar ik vind dat vervelend. Ik dacht dat Jorphone een officiële service punt is van Apple? Ik kreeg wel netjes advies welke officiële service punten er zijn. De reparatie zou wel duurder uitvallen werd mij verteld en dit bleek niet het geval. Althans als alleen de camera vervangen zou worden. Na analyse bleek er meer aan de hand en alleen de camera vervangen zou niet afdoende zijn geweest. Enerzijds heeft Jorphone goed geadviseerd, maar als ik in dit geval de reparatie had laten uitvoeren. Dan was ik waarschijnlijk nog niet klaar geweest. Overigens heb ik in het verleden mijn MacBook perfect gerepareerd terug ontvangen.

Robert
Ik ben prima geholpen in de winkel. Helaas moet ik constateren dat de nieuwe batterij nauwelijks beter is. Aan het einde van de middag/begin van de avond, is de batterij alweer leeg. Ik kom nog langs om dit voor te leggen.

Mike
Hartelijk ontvangen. Goed en snel geholpen

Hendrik
Voor reparatie iPad bij JorPhone uitgekomen. Wat een verademing in deze tijd: zeer vriendelijk en deskundig personeel en uitmuntende service. Een aanrader! Tom W.

Tom
Nette zaak, afspraak snel online gemaakt, was al eerder geweest. Bij aankomst gemeld, of ik wilde wachten want hij wilde lunchen, op zich vreemd want ik had afspraak gemaakt. Na zijn lunch is accu vervangen, origineel onderdeel, krijg continu meldingen op scherm dat het niet origineel is en nog wat info over wat wel en niet gecontroleerd kan worden. Al met al blij met de accu maar verder niet om over naar huis te schrijven

Frank
Top

Tim
de batterij van mijn iphone 8 was stuk tijdens het vernieuwen lukte het eerst niet helemaal goed daarom duurde het iets langer maar uiteindelijk is alles goed gegaan dus daarom prima service

PJ vd Veekens
Met een vraag voor een nieuwe Ipad en een nieuwe Iphone kwamen we bij Jorphone. En zoals altijd werden we super geholpen en goed geadviseerd. We werden de volgende dag gelijk gebeld toen de toestellen waren gearriveerd om een afspraak te maken voor het overzetten van data. En ook dat ging weer supersnel. Al jaren: superblij met Jorphone en haar medewerkers:)

Brigitte
Ondanks dat het probleem met mijn telefoon helaas niet gerepareerd kon worden was de service prima.

Patrick
Meerdere keren een aanvraag gedaan via de mail. Niet eens het fatsoen om ook maar 1 x te reageren! Waardeloos!!!

Bleeker
Afspraak maken brengen half uurtje wachten en klaar top

Dick
Makkelijk afspraak te maken alles volgens afspraak gemaakt gewoon top bedrijf

Pietj
De iPhone X van mijn zoon was stuk. Meerdere mensen hebben er al naar gekeken en konden er weinig mee. Maar JorPhone heeft het opgelost. Snelle diagnose met een aantal opties, waarin ze ook meedenken wat de beste optie is gezien de 'leeftijd' van het toestel of vervanging. En dat alles binnen 2 dagen. In de tussentijd een leentoestel en keurig een factuur die precies conform de afspraken was. Geweldig!!

Martijn
Simpele oplossing, oude telefoon vervangen voor een refurbished exemplaar voor een zacht prijsje.

Garda
Ik dacht dat de speaker in mijn iPhone kapot was, echter een (gratis!) schoonmaakbeurt volstond om het volume weer op niveau te krijgen, waarvoor mijn dank!

Peter
Haar naam ben ik vergeten maar zij heeft mij zeer goed geholpen met een moeilijk gevalletje - puzzel. Alle slimme mannen in het aparte kamertje had ze niet nodig !

Peter van Hoorn
Al kon mijn iPad niet meer gered worden, toch hebben ze er alles eraan gedaan, na ongelukkige val op de aan uit knop. En gebeld etc. Kan Apple zelf een voorbeeld aan nemen, die wilden er niet eens naar kijken. En JorPhone medewerkers echt vriendelijk en communicabel. Apple: be jealous!! JorPhone - Weer een erg tevreden klant erbij!!! Dik aanbevolen.

Jan Peter de Valk
Heel netjes de batterij vervangen onder garantie. Mooi team.

Kees
Erg gemakkelijk, vriendelijk en voortreffelijke service, vakmanschap en een mooi bedrijf en ruimte. Is niet erg om daar te wachten op de snelle reparatie!

Leo Bakker