Beoordelingen

9.4 uit 524 reviews


Afspraak maken in overleg een dag later ophalen kan ook allemaal mogelijk ...super jongens πŸ‘

Rita
Beste no-nonsens bedrijf wat er is. Geweldige service, persoonlijk en altijd voor een oplossing.

Vera
Je kent het wel, de accu van je telefoon wordt na verloop minder, uiteindelijk worden de irritaties zo groot en ga je kijken naar een oplossing. Een nieuwe telefoon is te gek, alles doet het nog prima en de kosten van een nieuw toestel zijn behoorlijk hoog. Een nieuwe accu is de oplossing, alles werkt weer prima en kan zonder bij te moeten laden weer lange tijd achter elkaar mijn werkzaamheden verrichten. Top oplossing, aanrader!!

Remco
Lekker bakkie koffie erbij, binnen een half uurtje klaar

Wim
Goed, snel en vriendelijk. Klein bedrijfje maar dat is juist prettig. Klant staat centraal. Ik moest een pakje meenemen voor Gomes en ook dat ging prima. Goed vertrouwen. Ik kan de β€˜winkel’ zeker aanraden.

Paula
Half uurtje eerder langsgekomen dan gepland maar kon direct worden geholpen. Duidelijke communicatie over interne schade aan de telefoon en reparaties snel en goed uitgevoerd. Goed gedaan mannen πŸ‘πŸΌ

Rory
De accu is vervangen, maar ik merk weinig verschil met de oude accu. Nu ook weer na twee dagen opladen.

J.Th.M. van der
Goed geholpen elke keer weer. Petje af wat deze jongens doen. Komt goed, eerlijk, technisch en betrouwbaar over. Voorts reparaties zeer snel klaar. Ondertussen lekker bakkie koffie...!!

Gerben Fidder
Heel fijn

Nick
Half uurtje wachten en de SSD kaart zat er in. Top!

Machgiel
ik kon dezelfde dag nog terecht voor de reparatie van het scherm van mijn IPhone 8 Plus. Binnen twintig minuten was het scherm gerepareerd en kon ik weer naar huis. Enthousiaste vak mensen werken er bij Jor Phone.

Julia
Zeer behulpzaam, snel, kundig en vriendelijk.

Natasja
Een paar probleempjes met de iphone van mijn dochter waren binnen no-time opgelost en gerepareerd. Afspraak kon snel. Vriendelijke medewerkers en groot gevoel voor service. Ik ben al langer een tevreden klant.

Hans Rietveld
Prima afspraak gemaakt en goede service

Hans
Binnen no time was mijn toestel gerepareerd, en je kan er op wachten onder het genot van een lekker bakkie koffie.

Cor Ootes
Prima geholpen en problem solved

Peter
ik had binnen een half uurtje een nieuwe accu in mijn telefoon top service en heel makkelijk te bereiken. zeker een aanbeveling waard

Henk
Aardig personeel en top geholpen!

Ferry
Top service en vakkundig!

dino brouwer
Kon op de dag zelf nog online een afspraak inplannen, erg handig. de reparatie was snel uitgevoerd. Super service

Patricia
Met het mail verkeer ben ik niet content, kreeg eigenlijk te horen dat het niet kon. Maar omdat op de website stond dat ze de reparatie doen en wat het kost, toch maar een afspraak gemaakt. Jammer dat de accu/batterij niet op voorraad was maar 2 dagen later kreeg ik bericht dat hij klaar was. Perfect, horloge gaat nu weer 1,5 dag mee waar ik hem voor heen 1 maal per dag moest opladen om de de dag door te komen. Met apple watch reparatie een stuk voordeliger als diverse andere. Voor Iphone reparatie toch gauw wat duurder. Maar verder prima.

Madmax
Ik vind JorPhone geweldig. Al jaren. Daarom vijf sterren. Helaas konden jullie mij nu niet helpen aan een batterij voor mijn iPod 5e generatie en gelukkig belden jullie mij daarover op tijd op zodat we de trip naar de Rijp niet voor niks maakten. Op de site stond wel dat er een batterij kon worden vervangen. Ik vind het jammer dat het niet kan. Maar dan moet je het wel even van de site verwijderen. Ik wens jullie succes in de mooie nieuwe zaak en zal er zeker weer een keer komen. Vr. gr. Mieke Rolie

Mieke
Ik had een afspraak gemaakt om mijn accu te laten vervangen. Na een controle bleek mijn accu niet defect te zijn. Met wat tips het euvel kunnen verhelpen. En geen kosten hiervoor berekend. Keurig gedaan Jorphone dankjewel!

Hans
Jorphone is zeer klantgericht, geeft goed advies en vervolgens snelle en professionele service tegen een aantrekkelijke prijs. Top!

Arend Jan
zeker aan te bevelen. Vriendelijk en hulpvaardig personeel en zeker ook deskundig. Prettig is dat je via internet een afspraak kunt maken zodat je je eigen tijd kunt kiezen .

Baps