• Glas van uw iPhone 11 Pro Max is stuk gevallen of gebarsten
  • Het scherm reageert niet meer
Tijd: 45 min (levertijd 1-3 dagen)
Prijs (los): € 324,99Montage: € 25,-Totaal: € 349,99Nu voor: € 269,99

iPhone 11 Pro Max schermreparatie nodig?

Uw scherm laten vervangen van de iPhone 11 Pro Max? Dat is even schrikken! Gelukkig kunnen wij binnen 30 minuten het scherm voor u gerepareerd. Wij zorgen dat u weer met een als nieuwe iPhone de deur uit loopt. Al meer dan 35.000 mensen gingen u voor. En met een gemiddeld cijfer van 9,6 kunnen we wel spreken dat men tevreden is. Vanaf het moment dat de iPhone op de markt kwam voert JorPhone reparaties uit aan Apple toestellen. Na de reparatie in De Rijp, bent u verzekerd van een iPhone, waar u zonder zorgen van kunt genieten.

Maak gebruik van de inboedelverzekering of reisverzekering!

Heeft uw iPhone 11 Pro Max thuis de schade opgelopen? Dan komt u in aanrmerking om uw schade te verhalen op uw inboedelverzekering! Daar had u misschien nog niet aangedacht, maar vaak keren zij de reparatiekosten uit. U ontvangt van ons een factuur en daarmee kunt u naar de verzekering.

Meekijken met de reparatie

Tijdens de reparatie kunt u meekijken met de professionals met jarenlange ervaring die de reparatie aan uw iPhone uitvoeren. Kom vandaag nog voor uw iPhone 11 Pro Max reparatie, tot zo!