• Glas van uw iPhone is stuk gevallen of gebarsten
  • Met IRP melding
  • Het scherm reageert niet meer
Tijd: 30 min | Op bestelling: Levertijd 1 tot 3 dagen
Prijs (los): € 584,99Montage: € 25,-Totaal: € 609,99Nu voor: € 449,99

iPhone 14 Pro schermreparatie nodig?

Het scherm van uw iPhone 14 Pro defect? Dat is even schrikken! Het kan zijn dat het glas gebroken is, maar dat de iPhone nog wel beeld geeft. Het is ook mogelijk dat het glas heel is en het beeldscherm defect is. In beide gevallen plaatsen we een nieuwe originele display binnen 30 minuten. Vanaf het moment dat de iPhone op de markt kwam voert JorPhone reparaties uit aan Apple toestellen. Na de reparatie in De Rijp, bent u verzekerd van een iPhone, waar u zonder zorgen van kunt genieten.

De verzekering dekt de schade

Heeft uw iPhone 14 Pro huis de schade opgelopen? Dan komt u in aanmerking om uw schade te verhalen op uw inboedelverzekering! Daar had u misschien nog niet aan gedacht, maar vaak keren zij de reparatiekosten uit. U ontvangt van ons een factuur en daarmee kunt u naar de verzekering.

Hoe lang duurt de reparatie?

Afspraak maken > binnen 30 minuten! Toestel opsturen max. 2. werkdagen! Tijdens de reparatie kunt u meekijken met de professionals met jarenlange ervaring die de reparatie aan uw iPhone uitvoeren. Kom vandaag nog voor uw iPhone 14 Pro reparatie, tot zo!