• Zet het toestel niet meer aan tot dat u bij ons bent geweest. Doet u dit wel dan is de kans op schade groter.
  • Kom zo snel mogelijk langs. Wij zullen het toestel chemisch reinigen en onderzoeken of het nog gemaakt kan worden. Wanneer er een onderdeel vervangen moet worden, vervallen de reinigingskosten.
Tijd: 24 - 48 uur
Prijs (los): € 39,99

Hulp bij waterschade aan uw Samsung S22+

Het is een veelvoorkomende nachtmerrie voor elke smartphone-gebruiker: het laten vallen van je telefoon in het toilet of het per ongeluk meewassen in de wasmachine. Als uw Samsung Galaxy S22+ is beschadigd door water of andere vloeistoffen, is het belangrijk om snel actie te ondernemen om verdere schade te voorkomen. Bij JorPhone begrijpen we de urgentie van deze situatie en bieden we directe hulp om uw toestel te redden.

Reparatie en chemische reiniging van uw Samsung S22+

Onze experts zijn getraind in het chemisch reinigen van beschadigde telefoons en het voorkomen van verdere schade. Wij zullen uw Samsung Galaxy S22+ zorgvuldig onderzoeken om te bepalen of deze nog gerepareerd kan worden. Als het toestel niet meer te redden is of als de kosten voor reparatie te hoog zijn, bieden we een goedkope oplossing van slechts €39.99,-.

Snel handelen bij waterschade

Het is belangrijk om te weten dat het uitschakelen van uw toestel onmiddellijk nadat het is blootgesteld aan water of andere vloeistoffen de kans op verdere schade aanzienlijk verkleint. Als u snel handelt en bij ons langskomt, zullen we er alles aan doen om uw Samsung Galaxy S22+ weer in werkende staat te krijgen.

Hulp nodig?

Bij JorPhone staan we klaar om uw beschadigde Samsung Galaxy S22+ te redden. Kom direct bij ons langs op De Volger 20b te De Rijp en ons team van experts zal alles doen om uw toestel weer in topconditie te krijgen.