• Glas van uw Samsung is stuk gevallen of gebarsten
  • Het scherm reageert niet meer
  • Batterij ook vervangen? €25,- korting
Tijd: 30 minuten
Prijs (los): € 194,99Montage: € 25,-Totaal: € 219,99
U heeft zojuist uw Samsung S22+ laten vallen en bent waarschijnlijk geschrokken van de schade. Gelukkig kunt u bij JorPhone in De Rijp terecht voor een snelle en professionele schermreparatie. Binnen 30 minuten wordt uw scherm vervangen en is uw telefoon weer als nieuw. Ook als het lcd scherm nog werkt, moet het glas en lcd scherm vervangen worden om verdere schade te voorkomen.

De duur van de reparatie

Bij JorPhone kunt u snel terecht voor de reparatie van uw Samsung S22+. Het maken van een afspraak is zo gebeurd en binnen 30 minuten wordt uw telefoon gerepareerd. Indien u het toestel moet opsturen, duurt de reparatie maximaal 2 werkdagen. Tijdens de reparatie kunt u meekijken met de ervaren monteurs, zodat u kunt zien hoe ze te werk gaan.

Waarom kiezen voor JorPhone?

Als u op zoek bent naar een professionele en betrouwbare reparatiedienst voor uw Samsung S22+, dan is JorPhone in De Rijp een uitstekende keuze. Wij zijn gespecialiseerd in Samsung-reparaties en gebruiken alleen originele Samsung-onderdelen voor onze reparaties. Dit garandeert u de beste kwaliteit en zorgt ervoor dat uw telefoon goed blijft functioneren. De reparatie van uw Samsung S22+ wordt uitgevoerd door ervaren en vakkundige monteurs die beschikken over jarenlange ervaring in het repareren van telefoons. Bij ons bent u verzekerd van transparante en eerlijke service, waarbij wij u altijd een officiële factuur verstrekken.

Onze service

Bij JorPhone begrijpen we dat het laten vallen van uw telefoon een stressvolle gebeurtenis kan zijn. Daarom zorgen wij ervoor dat onze service snel en efficiënt is, zodat u uw telefoon zo snel mogelijk weer in handen heeft. Als extra service bieden wij ook de mogelijkheid om uw schade te verhalen op uw inboedelverzekering, waarmee u mogelijk kosten kunt besparen. Onze focus ligt op het bieden van de hoogste kwaliteit reparaties aan onze klanten. Daarom gebruiken we alleen originele Samsung-onderdelen voor onze reparaties, zodat uw telefoon na de reparatie net zo goed werkt als voorheen. Onze ervaren monteurs hebben jarenlange ervaring in het repareren van Samsung-telefoons en voeren uw reparatie uit met de grootst mogelijke zorg en aandacht. Bij JorPhone geloven we in transparante en eerlijke service. Daarom verstrekken we altijd een officiële factuur, zodat u de reparatiekosten kunt indienen bij uw verzekeraar of als bewijs van betaling kunt gebruiken. Wij streven ernaar om onze klanten de best mogelijke service te bieden en zijn daarom trots op onze uitstekende reputatie in de regio.

Tot slot

Als u op zoek bent naar een betrouwbare en professionele reparatieservice voor uw Samsung S22+, dan is JorPhone in De Rijp de beste keuze. Onze ervaren monteurs zorgen voor een snelle en professionele reparatie van uw toestel met gebruik van originele Samsung-onderdelen. Wij bieden een transparante en eerlijke service, inclusief de mogelijkheid om uw schade te verhalen op uw inboedelverzekering. Kom vandaag nog langs bij JorPhone en ervaar zelf waarom wij het toonaangevende reparatiecentrum in Noord-Holland zijn.