JorPhone blij met Apple-certificering medewerkers

JorPhone is trots op haar medewerkers Lucas van Eersel en Jorrit Huitema, die onlangs alle certificeringen van het onafhankelijke reparatieprogramma (IRP) van Apple hebben behaald. Dit betekent dat zij nu officieel erkend worden als Apple Technicians, waardoor het bedrijf kan doorgaan met het uitvoeren van reparaties op de nieuwe Apple-manier.

Het behalen van deze certificeringen is een belangrijke mijlpaal voor JorPhone en mede-eigenaar Joost van der Lee is dan ook ontzettend blij dat het nu eindelijk is afgerond. Als reparatiebedrijf hebben we namelijk aan veel eisen en administratieve verplichtingen moeten voldoen. Het bedrijf biedt al jaren originele onderdelen van Apple aan, in combinatie met vakkundige reparaties. Met deze certificeringen kunnen wij nu ook de nieuwe chips inlezen tussen de nieuwe schermen of batterijen van de iPhone, waardoor de melding dat het door een ander reparatiebedrijf dan Apple gerepareerd is, niet meer zal verschijnen.

Een reparatie op de nieuwe Apple manier vergt niet alleen meer administratieve tijd, maar ook het logistieke proces kan meer tijd in beslag nemen. Dit kan de totale reparatietijd verder vertragen, maar we zorgen er uiteraard voor dat de klant hierover goed geïnformeerd wordt en streven ernaar om de reparatie zo snel mogelijk uit te voeren. Maar we blijven de reparatie ook op de vertrouwde manier uitvoeren, waardoor de snelheid en een aantrekkelijkere prijs nog steeds gewaarborgd zijn.

Wij willen Lucas en Jorrit graag bedanken voor hun harde werk en toewijding om deze certificeringen te behalen.