iPhone reparatie regio Hoorn

Voor een succesvolle iPhone reparatie in regio Hoorn, kunt u terecht bij JorPhone in de Rijp. Al vanaf 2008 staan wij bekend in de regio Hoorn als het bedrijf met uitstekende service. Door jarenlange ervaring en training van onze reparateurs is uw iPhone in goede handen. De iPhone reparatie duurt nog geen half uur in de meeste gevallen. Om er zeker van te zijn dat de iPhone klaar is terwijl u wacht. Is het verstandig om een afspraak te maken in onze online agenda.

Kies hieronder uw iPhone

Voor welke iPhone reparaties kunt u bij JorPhone terecht?

JorPhone voert uiteenlopende reparaties uit, dat gaat voor oorspeaker tot een volledige schermreparatie. Iedere iPhone reparatie wordt met grootse aandacht en secuurheid gedaan, zodat u tevreden de deur uit zal gaan. Inmiddels hebben onze professionals duizenden iPhones gerpareerd, en daarom kunnen de mensen uit de regio Hoorn er op vertrouwen dat de iPhone reparaties goed worden uitgevoerd. Mocht er onverhoopt toch iets voordoen na de reparatie en valt het binnen de 6 maanden, dan kunt u een beroep doen op uw garantie. Hieronder ziet u een lijstje met veel voorkomende problemen bij iPhone gebruikers:

  • Cameraproblemen
  • Glas stuk
  • Waterschade
  • Val/stootschade
  • Geen gehoor
  • Knoppen die niet werken
  • Touchscreen werkt niet

Waar bevindt JorPhone zich?

JorPhone is gevestigd in De Rijp aan de De Volger 20 B in de Rijp. In een mooi bedrijfspand met voldoende parkeergelegenheid voor het gebouw. Vanuit Hoorn bent u slechts 20 minuten onderweg met de auto om uw iPhone te laten repararen. Een heerlijke kop koffie staat voor u klaar!

Direct afspraak maken voor uw iPhone reparatie in regio Hoorn

Wilt u direct een afspraak maken, dan kunt u telefonisch contact opnemen 0299 – 39 71 49. Of u kunt heel eenvoudig een afpraak maken in onze online agenda. Uiteraard kunt u ons ook per mail 24/7 bereiken: info@jorphone.nl.
Afspraak maken

iPhone verkopen? iPhone kopen?

Cash voor uw oude toestel? Of wilt u uw iPhone liever inruilen voor een nieuwer model? Ja, dat kan ook bij ons.
Kom langs of klik hier voor een prijsindicatie.

Bekijk ons aanbod nieuwe en gebruikte iPhones in de shop. 

JorPhone, de reparatie specialist die iPhone reparaties uitvoert in de buurt van Hoorn.