iPad reparatie regio Alkmaar

Voor een gevestigide iPad reparateur in de regio Alkmaar is JorPhone de nummer één! De reparaties worden uitgevoerd tegen een scherp tarief en een zeer gewaardeerde service. Bij binnenkomst staat de lekkere koffie voor uw klaar en de monteurs zullen de schade opnemen. Voor de meest uiteenlopende reparaties kunt u bij ons terecht, van Home-button problemen tot volledige schermreparaties. En alle kapotte onderdelen vervangen wij voor originele onderdelen. En dat in de meeste gevallen binnen 60 minuten. U kunt wachten in onze comfortabele wachtruimte totdat uw iPad weer gereed is, of u kunt het centrum van de Rijp in gaan om boodschappen te doen of een cafetaria/restaurant bezoeken. Vanwege al deze eerdergenoemde pluspunten is JorPhone een zeer gerespecteerde iPad reparateur van regio Alkmaar.

Kies hieronder uw iPad

Ook voor bedrijven

JorPhone is niet alleen de specialist op het gebied van Apple reparaties (iPod/iPad/iPhone/Mac reparaties) voor particulieren, maar ook voor bedrijven in Alkmaar is JorPhone de reparatiepartner. Voor vele bedrijven is de iPad een apparaat die door een groot aantal werknemers van groot belang is. Zij kunnen niet lang zonder de iPad en willen dat de reparatie met originele onderdelen gedaan wordt. Daarom kiezen zij vaak voor JorPhone. Daarbij heeft JorPhone speciaal voor bedrijven staffelkortingen op iPad reparaties en extra services zijn ook bespreekbaar. Bekijk de mogelijkheden.

Afspraak maken


Afspraak maken

Wanneer u langs wilt komen voor een afspraak kunt u het beste een afpraak online inplannen in ons afspraken systeem. Zodat u niet hoeft te wachten tot wanneer u aan de beurt bent, maar meteen geholpen wordt. En zo binnen 60 minuten weer naar Alkmaar kan rijden.
Voor de snelle oplossing kiest u voor onze online agenda.
Wilt u een monteur spreken? Neem dan contact op via de telefoon 0299 – 39 71 49.  Of stuur een e-mail naar info@jorphone.nl en stel u vraag over een iPad reparatie of andere dingen.

Nu uw iPad laten repararen in de buurt van Alkmaar

JorPhone is zes werkdagen per week geopend, en op de donderdagavond kunt u ook bij ons terecht voor een iPad reparatie voor regio Alkmaar. Om er voor te zorgen dat u direct geholpen kunt worden, maakt u een afspraak via de telefoon of via ons eenvoudige online afspraak agenda.

Bel nu voor een reparatieafspraak: 0299 – 39 71 49
Klik hier voor de online agenda.
Mail: info@jorphone.nl
Adres: 15 min vanaf Alkmaar; Adres De Volger 20B, 1483GA te De Rijp

Tot zo!

Openingstijden

 Maandag  09:00u tot 18:00u 
Dinsdag  09:00u  tot  18:00u  
 Woensdag  09:00u  tot  18:00u
Donderdag  09:00u  tot 18:00u
Vrijdag  09:00u  tot  18:00u
Zaterdag  09:00u  tot  16:00u