iPad reparatie Purmerend

U wilt toch ook een professionele reparateur voor uw iPad reparatie, en dan ook nog is in de buurt van Purmerend?! JorPhone, gevestigd in de Rijp is de professional met jarenlange ervaring. JorPhone is er al vanaf het begin. Toen de eerste iPad op de markt kwam was JorPhone al jaren bezig met de reparaties van iPhones. En inmiddels heeft JorPhone ook al duizenden iPad 1, 2, 3, 4 en iPad Air, iPad mini & iPad Pro reparaties uitgevoerd. Dus u weet dat de iPad in goede handen is als u langs komt, zodat u rustig kunt gaan lezen in de tijdschriften die op de tafel in de wachtruimte liggen. En voor uw zekerheid geven wij ook altijd 6 maanden garantie! In 10 minuten rijdt u vanuit Purmerend naar de Rijp en weet u zeker dat u op de terugweg een goedwerkende iPad in handen heeft, die als nieuw aanvoelt.

Kies hieronder uw iPad

Verschillende bedrijven kiezen voor iPad reparatie bij JorPhone

Naast particulieren kiezen ook bedrijven en scholen in Purmerend voor JorPhone om hun iPad reparatie uit te laten voeren. De medewerkers  maken veelal gebruik van iPad’s. En ook bij hen is het glas weleens gebroken, of het touchscreen werkt niet meer, of de volumeknop, of  aan/uit knop doet het niet. Zij willen dat dit zo snel mogelijk gemaakt is, maar wel met originele onderdelen en uitgevoerd door erkende monteurs. Het liefst ook nog met een gunstig tarief voor de iPad reparaties. JorPhone kon aan al deze punten voldoen, zodoende zijn zij al tijden een tevreden zakenpartner.

Kom direct langs voor uw iPad reparatie

Snel uw iPad gerepareerd met originele onderdelen, 6 maanden garantie en uitgevoerd door een professional met jarenlange ervaring.

Goed bereikbaar

Vanuit Purmerend bent u binnen ca. 10 minuten bij onze vestiging in de Rijp. Vanaf de n244 gaat u linksaf het industrie terrein van de Rijp op (de kant van het Hotel de Rijper Eilanden). Vervolgens gaat u de tweede links en bent u er. Er is genoeg parkeergelegenheid voor de deur en daar zijn uiteraard geen kosten aan verbonden.

Afspraak maken


Afspraak maken

Wanneer u langs wilt komen voor een afspraak kunt u het beste een afpraak online inplannen in ons afspraken systeem. Zodat u niet hoeft te wachten tot wanneer u aan de beurt bent, maar meteen geholpen wordt. En zo binnen 60 minuten weer naar Purmerend kan rijden.
Voor de snelle oplossing kiest u voor onze online agenda.
Wilt u een medewerker spreken? Neem dan contact op via de telefoon 0299 – 39 71 49.  Of stuur een e-mail naar info@jorphone.nl en stel u vraag over een iPad reparatie of andere dingen.

Adresgegevens

Volger 20 B
1483 GA De Rijp
10 min vanaf Purmerend

 Maandag  09:00u tot 18:00u 
Dinsdag  09:00u  tot  18:00u  
 Woensdag  09:00u  tot  18:00u
Donderdag  09:00u  tot  18:00u
Vrijdag  09:00u  tot  18:00u
Zaterdag  09:00u  tot  16:00u