iPad reparatie Hoorn

Is uw iPad, iPad Air of iPad mini toe aan een reparatie en wilt u dat de iPad reparatie uitgevoerd wordt in de buurt van Hoorn? Dan kunt u terecht bij JorPhone, hier werken goed opgeleide reparateurs met jarenlange ervaring. Sinds 2008 staat JorPhone al bekend in Hoorn om de iPad reparaties. Veel mensen weten dat wij originele onderdelen gebruiken en de iPad reparatie uitvoeren binnen een uur. Kwaliteit hebben wij hoog in het vaandel staan, en dat is terug te zien in onze werkruimte, wachtruimte, en accessoires. Om er zeker van te zijn dat uw iPad weer werkt en blijft werken bij u thuis in Hoorn, geven wij u een garantie van maar liefst 6 maanden op de iPad reparatie.

Kies hieronder uw iPad

Welke iPad reparaties voeren wij uit?

Ten eerste repareren wij iedere iPad, dus de iPad 1, 2, 3 en 4 en de iPad Air, iPad Pro en iPad mini edities. Een team van erkende reparateurs is dagelijks druk bezig met het uitvoeren van allerlei iPad reparaties. Hieronder is te zien welke iPad reparaties wij allemaal uitvoeren. Er zijn maar weinig reparatiebedrijven in de buurt van Hoorn die al deze iPad reparaties uitvoeren.

– Display reparatie gebroken of gebarsten glas
– iPad laadt niet op
– Logicboard reparatie / printplaat level 3 reparatie
– iPad geeft geen geluid
– iPad heeft waterschade
– de batterij van de iPad gaat snel leeg
– de camera van de iPad werkt niet goed meer
– de iPad kan niet meer harder of zachter

JorPhone is gevestigd in De Rijp op een nieuw gedeelte van het industrie terein. Aan de De Volger 20 B kunt u ons vinden vanuit Hoorn voor een iPad reparatie.

Afspraak maken


Afspraak maken

Wanneer u langs wilt komen voor een afspraak kunt u het beste een afpraak online inplannen in ons afspraken systeem. Zodat u niet hoeft te wachten tot wanneer u aan de beurt bent, maar meteen geholpen wordt. En zo binnen 60 minuten weer naar Hoorn kan rijden.
Voor de snelle oplossing kiest u voor onze online agenda.

In de avond en op zaterdag ook

Moet u doordeweeks iedere werkdag werken dan kunt u bij JorPhone ook terrecht op donderdagavond of zaterdag overdag.
Beschikbare plekken kunt u bekijken in ons online afspraak schema, als er nog een witte balk beschikbaar is op de donderdagavond of op de zaterdag dan kunt u deze aanklikken en een afspraak maken voor een iPad reparatie in de regio Hoorn. Zijn deze allemaal blauw, neem dan even contact op met ons, op het telefoonnummer: 0299 – 39 71 49. Of vertel in de email dat u uit Hoorn komt voor een iPad reparatie en dan komen we tot een goede oplossing. Misschien kunt u evengoed meteen terrecht voor een iPad reparatie.

Adresgegevens

Volger 20 B
1483 GA De Rijp
20 min vanaf Hoorn

Voor de iPad Pro, iPad Air, iPad 1,2,3,4 en iPad mini reparaties in de buurt van Hoorn, bent u bij JorPhone aan het juiste adres!