JorPhone is Finalist – Beste onderneming Noord-Holland verkiezing 2021

JorPhone is in de finale beland van de verkiezing ‘Beste onderneming van Noord-Holland’ ‘Wij zijn enorm trots op ons team en willen al onze klanten bedanken, zonder jullie was dit nooit gelukt.’

De titel ‘Beste Onderneming van Noord-Holland’ is dé erkenning voor ondernemerschap in de provincie. Naast eeuwige roem en een fantastisch prijzenpakket wacht de winnaars grote media aandacht. De Ondernemingsverkiezing Noord-Holland is de grootste Ondernemingsverkiezing van Nederland.

In 2021 vindt de Ondernemingsverkiezing Noord-Holland voor de veertiende keer plaats. Het is een belangrijk en breed gedragen initiatief om waardering voor ondernemingen in de provincie uit te spreken.

JorPhone in de top 10

JorPhone is voorgedragen en geselecteerd op basis van bepaalde criteria. Nadat voldaan was aan de criteria en de gevraagde informatie was geleverd, werden we bezocht door een team van deskundigen. Na het bedrijfsbezoek zijn we 1 van de 10 genomineerden geworden in de categorie mkb-klein. Alle genomineerde ondernemingen worden vervolgens bezocht door de jury, zij mogen de winnaar uit gaan kiezen.

Verkiezingsuitslag  ‘Beste Onderneming Noord-Holland 2021’

Tijdens de verkiezingsavond op 20 mei 2021 strijden uiteindelijk 30 definitief genomineerden (tien per categorie) om de titel: Beste Onderneming Noord-Holland 2021. Op grond van de presentatie op de avond en alle verkregen informatie kiest de jury per categorie een winnaar.

Bekijk genomineerden

 

Stemmen op JorPhone

Alle dertig genomineerde ondernemingen maken ook kans op de publieksprijs. De winnaar wordt gekozen door het publiek en het stemmen verloopt via internet. De stemronde voor dit jaar loopt tot en met 19 mei 2021. U kunt nu op ons stemmen als je dat leuk vindt!

Stem op JorPhone