Camera toezicht: Een handige oplossing voor paardeigenaren

Als paardenliefhebbers wilt u er altijd zeker van zijn dat uw geliefde paarden en veulens veilig zijn en dat u op tijd kunnen ingrijpen als er iets mis gaat. Maar wat als u niet altijd in de buurt bent om toezicht te houden op uw paarden?

Een oplossing die steeds populairder wordt onder paardeigenaren is camera toezicht in de stal. Tom Jansen van JorPhone, een Telecom bedrijf dat gespecialiseerd is in camerabeveiliging, vertelt ons meer over deze handige oplossing.

Waarom is camera toezicht een goede oplossing voor paardeigenaren?

“Camera toezicht is een handige oplossing voor paardeigenaren omdat het u de mogelijkheid geeft om uw paarden en veulens op afstand in de gaten te houden. Zo kunt u op elk moment van de dag zien wat er in de stal gebeurt, zelfs als u niet in de buurt bent. Bovendien kan het helpen om eventuele problemen snel te ontdekken en op te lossen, zoals bijvoorbeeld wanneer een veulen vast komt te zitten in de omheining.”

Hoe werkt het camera toezicht systeem?

“We bieden een 4G buitencamera (met simkaart) aan die zonder wifi toch goed toezicht kan houden op de merries en veulens. De camera kan worden bediend via de App op zowel Andriod als IOS. Onze camera’s zijn zeer eenvoudig te installeren en uitleg wordt gegeven door onze JorPhone toppers.”

Wat zijn de kosten voor het installeren van camera toezicht in de stal?

De kosten voor camera toezicht variëren tussen de €199,- en €299,-, afhankelijk van de camera die gekozen wordt. Hierbij is het data abonnement van provider de provider nog niet inbegrepen. Dit abonnement is maandelijks opzegbaar vanaf €8,5 per maand. Indien er speciale of grotere aanvragen zijn, is maatwerk ook mogelijk en kan de prijs op aanvraag worden vastgesteld. Onze medewerkers staan klaar om u te helpen bij het kiezen van de juiste camera voor uw situatie en bij het installeren en uitleggen van het systeem.

Is er nog iets anders dat u wilt toevoegen?

“Ik wil benadrukken dat camera toezicht niet alleen handig is voor paardeigenaren, maar ook voor andere diereneigenaren. Het geeft u de zekerheid dat uw dieren veilig zijn en dat u altijd kunt ingrijpen als er iets misgaat. Bovendien is het een zeer betaalbare oplossing die voor iedereen beschikbaar is.”

Neem contact op met JorPhone voor meer informatie over camera toezicht in uw stal.

Stel jouw vraag hier Bel  0299 – 397149

In de afbeelding is een stal met paarden die cameratoezicht krijgen te zien