‘Alles nu onder één dak’

Bron: De Uitkomst 2022

Nu bij JorPhone: Telecomabonnementen bij KPN, Ziggo/Vodafone, T-Mobile, Tele 2 en BEN

‘Alles nu onder één dak’

DE RIJP – “Met het kunnen aanbieden van telecomabonnementen bij de grootste providers is ons aanbod compleet”, vertellen Joost van der Lee en Tom Jansen van JorPhone. “Reparatie, inruil, mobiel internet, thuis internet, verzekeringen, hulp- service, nieuwe apparatuur. Alles onder één dak.” Het duo is buitengewoon tevreden met de volgende stap in het succesvolle verhaal van JorPhone in De Rijp.

STRENG

“Je krijgt echt niet zomaar de topproviders zover dat jij abonnementen mag verkopen. Daar hebben we veel tijd in moeten investeren en een businessplan moeten schrijven. KPN, Ziggo/Vodafone, BEN, T- Mobile en Tele 2 verbinden namelijk wel hun naam aan jouw bedrijf. Wij zijn een verlengstuk van hun merk. KPN bijvoor- beeld stelt strenge eisen.”” Tom Jansen merkt op dat het vrij uitzonderlijk is dat in een dorp telecomabonnementen worden verkocht. “Normaal kun je voor dergelijke

abonnementen alleen in de steden terecht. Door onze centrale ligging en onze opgebouwde naam én en goed verhaal hebben we deze volgende stap kunnen zetten. Je hoeft niet meer naar de stad om een abonnement af te sluiten. Het kan bij JorPhone.”

ABONNEMENTEN

Rigmor Hartman uit Schermerhorn (44) is speciaal in dienst gekomen om de Telecomabonnementen te verkopen en de klanten te adviseren. “Rigmor is een echte koopjesjager”, vertelt Joost van der Lee enthousiast over zijn nieuwe medewerker. “Altijd op zoek naar de beste aanbieding voor de klant. Bovendien kan zij hier kijken hoelang een abonnement nog loopt en of er alweer een nieuw toestel kan worden aangeschaft. Zij neemt daar alle tijd voor en kan alle abonnementen afsluiten en verlengen, eventueel met een nieuw telefoontoestel.

”Joost benadrukt dat door de vertegenwoordiging van de vijf beste merken JorPhone eigenlijk compleet onafhankelijk advies kan geven. “We zijn geen vertegenwoordiger van één provider. Daardoor kunnen we alle prijzen, toestellen en abonnementen naast elkaar leggen en het beste advies geven. Bovendien kan het hier allemaal live. Mensen hebben nog enorme behoefte echt iemand te spreken die alles haarfijn kan uitleggen. Daar nemen wij hier uitgebreid de tijd voor. Dat is ook de oorsprong van ons bedrijf: het servicegerichte denken. Altijd meedenken met onze klanten. En telefonisch kan het natuurlijk ook.”

Joost en Tom dachten al jaren over deze stap, maar besloten niet te overhaast te werk te gaan. “Dat hebben we nooit gedaan en dat bevalt ons goed. Stap voor stap en weloverwogen groeien we als Jor- Phone. We willen namelijk onze kernwaar- den behouden: onze transparantie, laagdrempeligheid, toegankelijk en geen enkele concessie doen aan onze service. Niet te grote sprongen maken, maar rustig doorgroeien.”

Grote foto: Tom Jansen en Rigmor Hartman

Wil jij bekijken wat de mogelijkheden zijn, laat je informeren.

Plan hier een oriënterend gesprek in

 

Wil je een melding ontvangen wanneer je mag verlegen?

Doe de verlengcheck   Direct een abonnement afsluiten

GROEI

JorPhone verhuisde drie jaar geleden naar de nieuwe zichtlocatie aan De Volger 20 in De Rijp. De zaak is vooral groot geworden door de specialisatie in smartphone, tablet mac en pc reparaties. De enorm goede naam is te danken aan de snelheid van de reparaties, de manier waarop dat gebeurt en de concurrerende tarieven. “Maar we zijn ook goed ingesprongen op de groeiende ‘refurbished’ markt met JorShop. Compleet gereviseerde toestellen, die veel voordeliger en milieubewuster zijn en waar we ook garantie op geven.” Pijler blijft evenwel de snelheid van reparatie. In veel gevallen sta je met het gerepareerde toestel (met originele onderdelen) zo weer buiten. “Als je een afspraak maakt, is je Smartphone binnen een half uur klaar en de tablet (iPad) binnen een uur. Normaal gesproken ben je zeker twee weken kwijt voor een reparatie. Tegenwoordig kan niemand meer lang zonder zijn smartphone of tablet. In deze tijd zijn we er bijna afhankelijk van geworden. Daarom is het heel prettig dat het direct gerepareerd wordt waarop gewacht kan worden.”

WE DOEN OOK

  • Windows reparaties, software en hardware
  • Overzetten van data Apple, PC’s/Laptop
  • Nieuwe Laptops en PC’s te koop
  • Hulpservice – bij kleine problemen, installatie of training
  • Moederbord-reparaties

Wat kunnen jullie nu van ons verwachten?

✔️Onafhankelijk advies
✔️Je huidige abonnement verlengen tegen lagere kosten
✔️ Nieuw of refurbished toestel uitkiezen bij een nieuw abonnement
✔️ Check-up tegen lager kosten of betere afstemming op je verbruik
✔️ Overstappen naar een andere provider tegen lagere kosten
✔️ THUIS: je kunt ook je internet-en-telefoon-thuis abonnement bij ons verbeteren of overstappen naar een andere provider.

✔️ De prijzen en acties van de providers die te zien zijn op hun website of commercials gelden ook bij ons in de winkel.

Veel gestelde vragen:

 Telefoonnummer   0299 – 39 71 49
 Email adres  info@jorphone.nl
 Adres  De Volger 20 B
1483 GA De Rijp