JorPhone ziet toename klanten na sluiting RS Computers Purmerend

In De Rijp heeft JorPhone, een reparatiebedrijf voor smartphones, tablets en computers, een toename van klanten gezien sinds de sluiting van RS Computers in Purmerend. Eigenaar Tom Jansen geeft aan dat veel klanten van RS Computers het afgelopen jaar bij JorPhone komen voor computer reparaties en aankopen van nieuwe computers.

Jansen is blij dat hij deze nieuwe klanten kan helpen en merkt op dat JorPhone al veel klanten uit Purmerend had voor smartphone- en tablet reparaties en het kopen van nieuwe of refurbished toestellen. Maar nu ziet hij dat klanten ook specifiek naar zijn winkel komen voor computer reparaties en aankopen.

“Vanaf Purmerend ben je met 10 minuten bij ons voor de deur, en parkeer je gratis. Het is leuk om te zien dat we nu meer klanten uit Purmerend mogen verwelkomen en hen kunnen helpen met hun computerproblemen,” aldus Jansen.

JorPhone biedt een breed scala aan diensten, waaronder reparaties van smartphones, tablets en computers, de verkoop van nieuwe en refurbished apparaten en het oplossen van softwareproblemen. Klanten kunnen in de winkel wachten terwijl hun apparaat wordt gerepareerd of geven hun toestel af en komen het op een later tijdstip weer ophalen.

JorPhone is gevestigd aan De Volger 20b in De Rijp en is van maandag tot en met vrijdag geopend van 9:00 tot 18:00 uur en op zaterdag van 9:00 tot 16:00 uur. Via de online agenda kan er eenvoudig en snel een afspraak ingepland worden.