• Zet het toestel niet meer aan tot dat u bij ons bent geweest. Doet u dit wel dan is de kans op schade groter.
  • Kom zo snel mogelijk langs. Wij zullen het toestel chemisch reinigen en onderzoeken of het nog gemaakt kan worden. Wanneer er een onderdeel vervangen moet worden, vervallen de reinigingskosten.
Tijd: 24 - 48 uur
Prijs (los): € 39,99

Reparatie en chemische reiniging van uw Samsung S22 Ultra

Bij JorPhone bieden wij een reparatie- en chemische reinigingsservice voor beschadigde Samsung Galaxy S22+ telefoons. Onze getrainde experts zijn ervaren in het reinigen van beschadigde telefoons en het voorkomen van verdere schade. We onderzoeken uw toestel zorgvuldig om te bepalen of het nog gerepareerd kan worden. Als het toestel niet meer te redden is of de reparatiekosten te hoog zijn, bieden wij een goedkope oplossing van slechts €39.99,-.

Snel handelen bij waterschade aan Samsung S22 Ultra

Als uw toestel is blootgesteld aan water of andere vloeistoffen, is het essentieel om snel te handelen. Het onmiddellijk uitschakelen van uw toestel kan verdere schade aanzienlijk verminderen. Kom zo snel mogelijk bij ons langs op De Volger 20b in De Rijp, zodat ons team van experts er alles aan kan doen om uw Samsung Galaxy S22 Ultra weer in werkende staat te krijgen.

Breng uw  S22 Ultra weer tot leven met onze professionele reparatie- en reinigingsservice

Wij begrijpen hoe belangrijk uw telefoon voor u is en ons doel is om uw toestel in topconditie terug te brengen. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze reparatie- en chemische reinigingsservice voor Samsung Galaxy S22 Ultra telefoons, of kom direct bij ons langs in onze winkel in De Rijp. Onze experts staan klaar om u te helpen en uw toestel weer als nieuw te maken. Maak vandaag nog een afspraak in onze online agenda en we zullen u graag van dienst zijn!