• Glas van uw Samsung is stuk gevallen of gebarsten
  • Het scherm reageert niet meer
  • Batterij ook vervangen? €25,- korting
Tijd: 30 minuten
Prijs (los): € 344,99Montage: € 25,-Totaal: € 369,99

Snel en professioneel schermreparatie voor uw S22 Ultra

Als u per ongeluk uw Samsung S22 ultra hebt laten vallen en u zich zorgen maakt over de schade aan uw telefoon, dan bent u bij JorPhone in De Rijp aan het juiste adres. Bij ons kunt u terecht voor een snelle en professionele schermreparatie, zodat uw telefoon binnen 30 minuten weer als nieuw is. Wij begrijpen dat het uit handen geven van uw telefoon stressvol kan zijn, daarom streven wij ernaar om u de best mogelijke service te bieden.

Snelle en goede reparatie

Bij JorPhone kunt u rekenen op een efficiënte reparatie, ongeacht of u het toestel zelf komt afleveren of dat u het moet opsturen. Als u een afspraak maakt voor reparatie, wordt uw toestel binnen 30 minuten gerepareerd. Als u ervoor kiest om uw toestel op te sturen, kunt u erop vertrouwen dat de reparatie binnen 2 werkdagen wordt uitgevoerd.

Houd controle over uw reparatie bij JorPhone

Wij begrijpen dat uw telefoon belangrijk voor u is en dat u zo snel mogelijk weer toegang wilt hebben tot uw contacten, berichten en andere informatie. Daarom bieden wij u de mogelijkheid om de reparatie bij te wonen en mee te kijken hoe onze ervaren monteurs de reparatie uitvoeren. U kunt erop vertrouwen dat onze monteurs beschikken over jarenlange ervaring in het repareren van telefoons en alleen originele Samsung-onderdelen gebruiken om de hoogste kwaliteit te garanderen.

Professionele Samsung reparaties voor alle modellen

Wij zijn gespecialiseerd in Samsung-reparaties en bieden u de beste service die u kunt verwachten van een professionele reparatiedienst. Onze monteurs zijn vakkundig en hebben ervaring in het repareren van verschillende modellen van Samsung, inclusief de S22 ultra . Bij JorPhone kunt u erop vertrouwen dat uw reparatie met de grootste zorg en aandacht wordt uitgevoerd.

Heldere en eerlijke service

Wij hechten veel waarde aan transparante en eerlijke service. Daarom ontvangt u altijd een officiële factuur van ons, zodat u de reparatiekosten kunt declareren bij uw verzekeraar of als bewijs van betaling kunt gebruiken. Daarnaast bieden wij u de mogelijkheid om uw schade te verhalen op uw inboedelverzekering, waarmee u mogelijk kosten kunt besparen.

Kortom

Als u op zoek bent naar een betrouwbare en professionele reparatieservice voor uw Samsung S22 ultra, dan is JorPhone in De Rijp de juiste keuze. Wij bieden een snelle en efficiënte reparatie met gebruik van originele Samsung-onderdelen en transparante en eerlijke service. Wij zijn trots op onze uitstekende reputatie in de regio en nodigen u uit om vandaag nog langs te komen bij JorPhone en te ervaren waarom wij het toonaangevende reparatiecentrum in Noord-Holland zijn. Maak vandaag nog een afspraak in onze online agenda en we zullen u graag van dienst zijn!