• Prijs op aanvraag
 • Tijd: 30 minuten
  ,-

  In 30 minuten uw Samsung A73 5G scherm vervangen bij JorPhone!

  Bent u op zoek naar een snelle en professionele oplossing om het scherm van uw Samsung A73 5G te vervangen? Wij begrijpen dat het vervelend is wanneer u per ongeluk uw telefoon heeft laten vallen en het scherm nu beschadigd is. Gelukkig kunnen wij u binnen slechts 30 minuten helpen door het scherm voor u te vervangen.

  Het vervangen van glas én lcd-scherm van uw Samsung A73 5G

  Zelfs als het lcd scherm nog goed werkt, kan het vervangen van zowel het glas als het lcd scherm noodzakelijk zijn. Gelukkig hebben wij bij JorPhone al sinds de introductie van de Samsung A73 5G ervaring met het repareren van deze toestellen. Na de reparatie in ons filiaal in De Rijp kunt u weer zonder zorgen genieten van uw Samsung.

  Bespaar op reparatiekosten

  Wist u dat u in aanmerking kunt komen om de kosten van de reparatie te verhalen op uw inboedelverzekering als de schade thuis is opgetreden? Wellicht was dit nog niet bij u bekend, maar wij helpen u graag bij het indienen van een claim. Wij verstrekken u een factuur die u kunt indienen bij uw verzekeraar.

  Heldere reparatie service voor uw Samsung A73 5G

  Bij ons kunt u snel geholpen worden, afhankelijk van uw keuze om het toestel bij ons langs te brengen of op te sturen, duurt de reparatie maximaal 2 werkdagen. Tijdens de reparatie kunt u meekijken met onze professionals die jarenlange ervaring hebben in het repareren van Samsung toestellen, zodat u zeker weet dat uw telefoon in goede handen is.   Maak vandaag nog een afspraak via onze online agenda en wij helpen u graag verder met uw Samsung A73 5G reparatie. Tot ziens bij JorPhone!