• Frame is verbogen
  • Krassen op de achterkant of achterkant in scherven
Tijd: 30 minuten
Prijs (los): € 34,99Montage: € 25,-Totaal: € 59,99

Snelle backcover reparatie voor uw Samsung A33 5G bij JorPhone

Als de achterkant van uw Samsung A33 5G kapot is, hoeft u zich geen zorgen te maken. Bij JorPhone kunnen wij een originele backcover binnen 30 minuten vervangen. Bovendien ontvangt u een officiële factuur en 6 maanden garantie op de reparatie. Wilt u verdere schade voorkomen? Overweeg dan om een hoesje aan te schaffen om uw Samsung A33 5G te beschermen.

Vernieuw de uitstraling van uw A33 5G in 30 minuten met backcover vervanging bij JorPhone

Het vervangen van de backcover van uw Samsung A33 5G is een snelle en betaalbare oplossing om de esthetiek van uw telefoon te verbeteren en eventuele beschadigingen te repareren. Door te kiezen voor een gekwalificeerde technicus, zoals die bij JorPhone, kunt u er zeker van zijn dat de reparatie op de juiste manier wordt uitgevoerd en dat uw telefoon er weer als nieuw uitziet.

Eenvoudig online reparatie afspraak maken voor A33 5G en meer bij JorPhone

Als u een afspraak wilt maken voor de reparatie van uw Samsung A33 5G, kunt u dit gemakkelijk online doen via onze agenda. Naast reparaties aan de Samsung A53 5G bieden wij ook reparaties aan de Samsung A33 5G en andere modellen. Wij staan voor u klaar om u te helpen bij het herstellen van uw telefoon en het weer als nieuw te maken. afspraak in onze online agenda en we zullen u graag van dienst zijn!