• Glas van uw Samsung is stuk gevallen of gebarsten
  • Het scherm reageert niet meer
  • Batterij ook vervangen? €25,- korting
Tijd: 30 minuten
Prijs (los): € 74,99Montage: € 25,-Totaal: € 99,99
 

Uw Samsung A13 5G per scherm vervangen?

U heeft uw Samsung A13 5G per ongeluk laten vallen, dat is even schrikken! Gelukkig kunnen wij binnen 30 minuten het scherm voor u gerepareerd. Al werkt uw lcd scherm nog goed moet het glas en lcd scherm vervangen worden. Vanaf het moment dat de Samsung op de markt kwam voert JorPhone reparaties uit aan Samsung toestellen. Na de reparatie in De Rijp, bent u verzekerd van een Samsung, waar u zonder zorgen van kunt genieten.

Maak gebruik van de inboedelverzekering!

Heeft uw Samsung A13 5G thuis de schade opgelopen? Dan komt u in aanmerking om uw schade te verhalen op uw inboedelverzekering! Daar had u misschien nog niet aan gedacht, maar vaak keren zij de reparatiekosten uit. U ontvangt van ons een factuur en daarmee kunt u naar de verzekering.

Hoe lang duurt de reparatie?

Afspraak maken > binnen 30 minuten! Toestel opsturen max. 2. werkdagen! Tijdens de reparatie kunt u meekijken met de professionals met jarenlange ervaring die de reparatie aan uw Samsung A13 5G uitvoeren. Kom vandaag nog voor uw Samsung A13 5G  reparatie, tot zo! Maak vandaag nog een afspraak in onze online agenda en we zullen u graag van dienst zijn!