• Met normaal gebruik is het binnen een dag leeg
  • De batterij is soms een flink aantal procenten lager ineens
Tijd: 30 minuten
Prijs (los): € 64,99Montage: € 25,-Totaal: € 89,99

Oplossing voor snel leeglopende Samsung S22 ultra batterij

Als u een Samsung S22 ultra  heeft, is het geen verrassing dat u uw telefoon vaak gebruikt. Maar als u merkt dat de batterij snel leeg raakt, kan dit erg vervelend zijn. Gelukkig biedt JorPhone een oplossing voor uw probleem. Hier is alles wat u moet weten over het vervangen van de batterij van uw Samsung S22 ultra.

Snelle en efficiënte oplossing

JorPhone begrijpt dat uw telefoon een belangrijk onderdeel van uw dagelijks leven is. Daarom bieden ze een snelle en efficiënte oplossing voor uw batterijproblemen. Binnen 30 minuten kan een gekwalificeerde technicus een nieuwe batterij in uw Samsung S22 ultra plaatsen. Dit betekent dat u uw telefoon niet lang hoeft te missen en snel weer verder kunt met uw dagelijkse activiteiten.

Opsturen van uw Samsung S22 ultra

Als u geen tijd heeft om naar de winkel te gaan, biedt JorPhone de mogelijkheid om uw telefoon op te sturen. In dat geval duurt de reparatie maximaal 2 werkdagen. Zo hoeft u uw telefoon niet lang te missen en kunt u snel weer verder met uw dagelijkse activiteiten.

Deskundige reparaties

JorPhone werkt alleen met deskundige technici die ervaring hebben met het repareren van Samsung-telefoons. Tijdens de reparatie kunt u meekijken en erop vertrouwen dat uw telefoon in goede handen is. De technici weten precies hoe ze uw Samsung S22 ultra moeten repareren en zorgen ervoor dat de reparatie op de juiste manier wordt uitgevoerd.

Gekwalificeerde reparatie

Het is belangrijk om de batterij van uw Samsung S22 ultra te laten vervangen door een gekwalificeerde technicus. Als u de batterij op de verkeerde manier vervangt, kan dit schade aan uw apparaat veroorzaken. JorPhone zorgt ervoor dat uw batterij op de juiste manier wordt vervangen, zodat uw Samsung S22 ultra  weer optimaal kan presteren.

Maak een afspraak

Als u problemen heeft met de batterij van uw Samsung S22 ultra, maak dan een afspraak bij JorPhone. Ze bieden een snelle en efficiënte oplossing voor uw batterijproblemen en zorgen ervoor dat u snel weer verder kunt met uw dagelijkse activiteiten. Maak vandaag nog een afspraak in hun online agenda en ze zullen u graag van dienst zijn! Maak vandaag nog een afspraak in onze online agenda en we zullen u graag van dienst zijn!