• Met normaal gebruik is het binnen een dag leeg
  • De batterij is soms een flink aantal procenten lager ineens
Tijd: 30 minuten
Prijs (los): € 64,99Montage: € 25,-Totaal: € 89,99

Samsung S22+ batterij snel leeg

Als u een Samsung S22+ gebruikt, is het mogelijk dat u merkt dat de batterij sneller leeg raakt dan verwacht. Dit kan erg vervelend zijn, vooral als u uw telefoon veel gebruikt en de batterij snel leeg is. Gelukkig kunt u dit probleem oplossen door uw batterij te laten vervangen door een nieuwe batterij van JorPhone.

Onze service

JorPhone biedt een snelle en efficiënte oplossing voor de batterijproblemen van uw Samsung S22+. Binnen 30 minuten kan een gekwalificeerde technicus een nieuwe batterij in uw Samsung S22+ plaatsen. Dit betekent dat u uw telefoon niet lang hoeft te missen en snel weer verder kunt met uw dagelijkse activiteiten.

Samsung S22+ opsturen mogelijk

Als u geen tijd heeft om naar de winkel te gaan, kunt u uw telefoon ook opsturen naar JorPhone. In dat geval duurt de reparatie maximaal 2 werkdagen. Dit betekent dat u uw telefoon niet lang hoeft te missen en snel weer verder kunt met uw dagelijkse activiteiten.

Onze professionals

Tijdens de reparatie kunt u meekijken met de professionals van JorPhone. Zij hebben jarenlange ervaring en weten precies hoe ze uw Samsung S22+ moeten repareren. U kunt er dus op vertrouwen dat uw telefoon in goede handen is en dat de reparatie op de juiste manier wordt uitgevoerd.

Gekwalificeerde reparatie

Het is belangrijk om de batterij van uw Samsung S22+ te laten vervangen door een gekwalificeerde technicus. Het vervangen van de batterij op de verkeerde manier kan leiden tot schade aan uw apparaat. Daarom is het verstandig om dit door een professional te laten doen. JorPhone zorgt ervoor dat uw batterij op de juiste manier wordt vervangen, zodat uw Samsung S22+ weer optimaal kan presteren.

Kortom

Als u problemen heeft met de batterij van uw Samsung S22+, hoeft u zich geen zorgen meer te maken. JorPhone biedt een snelle en efficiënte oplossing voor uw batterijproblemen en zorgt ervoor dat u snel weer verder kunt met uw dagelijkse activiteiten.

Maak vandaag nog een afspraak in onze online agenda en we zullen u graag van dienst zijn!