• Frame is verbogen
  • Krassen op de achterkant of achterkant in scherven
Tijd: 30 minuten
Prijs (los): € 34,99Montage: € 25,-Totaal: € 59,99

Onze service

Als u op zoek bent naar een snelle en betrouwbare reparatie voor uw Samsung S22+, dan bent u bij JorPhone aan het juiste adres. We begrijpen hoe belangrijk uw telefoon voor u is en we willen ervoor zorgen dat uw apparaat snel weer naar behoren functioneert. Als uw achterkant stuk is, kunnen we het originele onderdeel binnen 30 minuten vervangen en u ontvangt daarbij 6 maanden garantie op de reparatie en een officiële factuur.  

Voorkom schade aan u Samsung S22+

Een van de beste manieren om uw Samsung S22+ te beschermen tegen beschadiging is door een hoesje aan te schaffen. Dit kan voorkomen dat uw achterkant in de toekomst opnieuw beschadigd raakt. Als u geen hoesje heeft en uw backcover beschadigd is, dan is het vervangen van de backcover een eenvoudige en betaalbare manier om de uiterlijke verschijning van uw telefoon te verbeteren of om beschadigingen te repareren.

Snelle Samsung reparaties

Bij JorPhone begrijpen we dat uw tijd kostbaar is, en daarom hebben we onze diensten zo snel en efficiënt mogelijk gemaakt. Als u een afspraak maakt in onze online agenda, kunnen we uw Samsung S22+ repareren terwijl u wacht. We hebben ervaren en gekwalificeerde technici in dienst die de reparatie snel en professioneel uitvoeren.

Meerdere Samsung reparaties

Onze reparatieservices zijn niet beperkt tot alleen Samsung S22+-telefoons. Als u problemen heeft met een Samsung S21, kunt u ook bij ons terecht voor reparatieservices. Ongeacht het type Samsung-telefoon dat u heeft, we hebben de expertise en ervaring om eventuele problemen snel en effectief op te lossen.

In het kort

Als u op zoek bent naar een snelle, betrouwbare en betaalbare reparatie voor uw Samsung S22+ of S21, dan hoeft u niet verder te zoeken dan JorPhone. Met onze deskundige technici en onze 6 maanden garantie op reparaties, kunt u erop vertrouwen dat uw telefoon snel en professioneel wordt gerepareerd.
Maak vandaag nog een afspraak in onze online agenda en we zullen u graag van dienst zijn!