• Frame is verbogen
  • Krassen op de achterkant of achterkant in scherven
Tijd: 30 minuten
Prijs (los): € 54,99Montage: € 25,-Totaal: € 79,99

Snelle en betrouwbare Samsung S22 ultra en reparaties

Bij JorPhone kunt u terecht voor snelle en betrouwbare reparaties van uw Samsung S22 ultra en telefoons. Wij begrijpen hoe belangrijk uw telefoon voor u is en willen ervoor zorgen dat uw apparaat snel weer naar behoren functioneert. Bij een beschadigde achterkant kunnen wij het originele onderdeel binnen 30 minuten vervangen en bieden wij u 6 maanden garantie op de reparatie en een officiële factuur.

Houd uw Samsung S22 ultra als nieuw met onze backcover vervanging

Het is belangrijk om uw Samsung S22 ultra te beschermen tegen beschadigingen. Een van de beste manieren om dit te doen is door een hoesje aan te schaffen. Als u geen hoesje heeft en uw backcover beschadigd is, dan is het vervangen van de backcover een eenvoudige en betaalbare manier om de uiterlijke verschijning van uw telefoon te verbeteren of om beschadigingen te repareren.

Snel en efficiënt Samsung repareren terwijl u wacht

Wij begrijpen dat uw tijd kostbaar is en daarom hebben wij onze diensten zo snel en efficiënt mogelijk gemaakt. Als u een afspraak maakt in onze online agenda, kunnen wij uw Samsung S22 ultra repareren terwijl u wacht. Onze ervaren en gekwalificeerde technici voeren de reparatie snel en professioneel uit.

Onze expertise en ervaring voor alle soorten Samsung reparaties

Onze reparatieservices zijn niet beperkt tot alleen Samsung S22 ultra telefoon. Ongeacht het type Samsung-telefoon dat u heeft, hebben wij de expertise en ervaring om eventuele problemen snel en effectief op te lossen.

Onze service

Bij JorPhone kunt u erop vertrouwen dat uw telefoon snel en professioneel wordt gerepareerd. Maak vandaag nog een afspraak in onze online agenda en wij helpen u graag verder. Met onze deskundige technici en onze 6 maanden garantie op reparaties, hoeft u niet verder te zoeken dan JorPhone voor een snelle, betrouwbare en betaalbare reparatie. Maak vandaag nog een afspraak in onze online agenda en we zullen u graag van dienst zijn!