• Het scherm is kapot en werkt niet meer
  • Ik heb strepen in het beeld van mijn MacBook.
Tijd: 60 min
Prijs (los): € Op aanvraag,-,-

structuur

Snel en betrouwbaar MacBook Pro 2018/2019 scherm reparatie - 60 minuten service en 10+ jaar ervaring Bent u op zoek naar een snelle en professionele MacBook Pro 2018/2019 scherm reparatie? Zoek niet verder! Bij ons bent u aan het juiste adres. Wij hebben meer dan 10 jaar ervaring in het vervangen van MacBook schermen en staan bekend om onze kwalitatieve en snelle reparaties.

Onze diensten

Wij bieden een snelle reparatieservice aan waarbij uw scherm binnen 60 minuten vervangen wordt. Daarnaast hebben wij een fijne wachtruimte waar u kunt genieten van een kopje koffie terwijl wij uw MacBook repareren.

Onze locatie

Onze locatie is gemakkelijk te bereiken vanuit Purmerend, Alkmaar, Zaandam en Hoorn. U hoeft dus niet ver te reizen om uw MacBook scherm te laten vervangen. Onze kwaliteit Wij gebruiken alleen de beste kwaliteit schermen om ervoor te zorgen dat uw MacBook er weer als nieuw uitziet. Daarom bieden wij ook garantie op onze reparaties.

Onze prijzen

Onze prijzen zijn transparant en eerlijk. U betaalt alleen voor de reparatie van uw scherm, zonder verborgen kosten. Neem vandaag nog contact met ons op! Wacht niet langer en neem vandaag nog contact met ons op voor een snelle en betrouwbare MacBook Pro 2020 scherm reparatie. Wij staan altijd voor u klaar en helpen u graag verder.