JorPhone viert indrukwekkende score van 9,6 met 1000 Klantbeoordelingen

“Tom Jansen, eigenaar van JorPhone, deelt zijn enthousiasme:“Het is geweldig om te zien dat we de mijlpaal van 1000 klantbeoordelingen hebben bereikt, met een indrukwekkende score van 9,6 op Kiyoh. Onze klanten blij maken, daar draait het om.

De Rijp – JorPhone, een prominent bedrijf in de telecom- en IT-sector, is verheugd om de mijlpaal van 1000 klantbeoordelingen te vieren met een indrukwekkende gemiddelde score van 9,6 op het bekende reviewplatform Kiyoh. Deze prestatie is niet alleen een getuigenis van het bedrijf’s toewijding aan uitstekende klantenservice, maar ook een bewijs van het vertrouwen en de tevredenheid van hun klanten.

JorPhone, dat zijn oorsprong vindt als reparatiebedrijf, heeft door de jaren heen zijn dienstverlening aanzienlijk verbreed. Naast reparaties heeft het bedrijf zijn horizon verbreed naar de verkoop van smartphones, tablets en computers, en biedt het een uitgebreid scala aan gerelateerde diensten, waaronder mobiele abonnementen en support. Ondanks deze diversificatie, blijft de kernfilosofie van het bedrijf ongewijzigd: een onverminderde focus op servicegerichtheid boven verkoop.

Service boven verkoop: Een filosofie die resoneert

Vanuit een fundament dat geworteld is in reparaties, heeft JorPhone altijd de nadruk gelegd op het denken vanuit een serviceperspectief. Dit betekent dat het bedrijf er een prioriteit van maakt om met klanten mee te denken en hen te ondersteunen, in plaats van zich louter te richten op verkoop. Deze benadering heeft geresulteerd in een hoge mate van klanttevredenheid en loyaliteit, zoals blijkt uit de overweldigend positieve reviews die het bedrijf heeft ontvangen.

Klantreviews: een spiegel van vertrouwen en betrouwbaarheid

De 1000 reviews, die te lezen zijn op Kiyoh, weerspiegelen de positieve ervaringen van klanten en hun waardering voor de ongeëvenaarde service die JorPhone biedt. Klanten prijzen het bedrijf voor zijn deskundigheid, vriendelijkheid, en de bereidheid om een stap verder te gaan om aan hun behoeften te voldoen.

Een kijkje in de lovende reviews

Klanten hebben hun positieve ervaringen met JorPhone gedeeld en hier zijn enkele  recente reviews:

  • Ilona uit Purmerend gaf een score van 10 en prees de snelle en kwalitatieve reparatieservice.
  • Hein uit Zaandam waardeerde de probleemloze garantieservice en het kosteloos vervangen van een scherm met een 10.
  • Willem uit Purmerend gaf een 9 en benadrukte de goede service en deskundig advies, zelfs toen zijn laptop niet meer te redden was.
  • Mario uit Spierdijk waardeerde de after-sales service en het snel oplossen van problemen met een 10.
  • Remo uit Alkmaar – gaf een 10 “Altijd klantvriendelijk en de beste optie mogelijk. Top.”
  • Harry uit De Rijp – Score: 8 “Werd duidelijk geholpen. Overzetten duurde lang maar dat zal zijn reden hebben. Verkoopster dacht goed aan bij-verkopen (hoesje, adapter, wijzigen abbo (daar deed ik nog niet aan). Na geen connectie met autotelefoon nam ze de moeite even mee te lopen naar auto. Verder goede uitleg over toestel. Hoop de komende 2 jaar (garantieperiode) net zo geholpen te worden. Dank vast.”
  • Jaap uit Middenbeemster – Score: 9 “Het JorPhoneteam staat altijd paraat om een digibeet op weg te helpen. Bij de aankoop van een nieuwe iPhone deden zich een paar ‘probleempjes’ voor met het instellen en activeren van verschillende apps. Het JorPhoneteam zorgde ervoor dat binnen een half uur alles geregeld was en dat ik ook begreep hoe ik met dit nieuwe toestel moest omgaan. Opnieuw was ik blij dat ik bij JorPhone gekocht had. Dichtbij en altijd benaderbaar.”

Toekomstgericht: Voortbouwen op Succes

Terwijl JorPhone deze belangrijke mijlpaal viert, blijft het bedrijf toegewijd aan zijn missie om klanten de best mogelijke ervaringen te bieden. Het bedrijf zal blijven innoveren en zijn dienstenaanbod uitbreiden, terwijl het zijn kernwaarden van klantgerichte service en ondersteuning behoudt.

Telefoon: 0299-397149
Mail: contact@jorphone.nl
Shop: www.jorshop.nl