JorPhone stopt de samenwerking met Displayverzekering

Young Parker B.V. falliet

Inmiddels is het bedrijf achter Displayverzekering en Mobile4Sure Young Parker falliet verklaard en zijn zij in hoger beroep voor een doorstart. Wij hebben geen vertrouwen meer in Young Parker B.V. en raden de mensen aan om geen Displayverzekering af te sluiten en de verzekering stop te zetten.

Hoe kun je het stop zetten?

Voor de mensen die een Displayverzekering hebben adviseren wij deze stop te zetten. Ook als u een een jaarcontract heeft, u kunt via uw bank de automatische incasso stop zetten. En u kunt de premies tot 56 dagen terug storneren. Daarnaast aangeven dat u de verzekering per direct wilt opzeggen via info@displayverzekering.nl vermeld je gegevens en certificaatnummer.

Contactgegevens Young Parker van Displayverzekering & Mobile4Sure
Contactpersoon: Frans van Engelenhoven
Postadres: Postbus 346, 1270 AH  Huizen
Bezoekadres: Huizermaatweg 336, 1276 LJ  Huizen
T +31 (0) 35 528 77 36

Waarom wij de verzekerden niet persoonlijk konden benaderen?

Young Parker wil de gegevens en zelfs de mailadressen van de verzekerden die gekozen hebben voor JorPhone niet vrijgeven. Wij hebben helaas zelf geen inzicht wie zich heeft aangemeld, de aanmelding kwam direct bij hun binnen. Zodoende kunnen wij u niet persoonlijk inlichten en doen wij het via deze weg.

Wat als je nu een schermreparatie nodig hebt?

Omdat u gekozen heeft voor ons als reparateur bij de Displayverzekering, willen wij daarom onze montagekosten van €25,- laten vervallen. Dit geldt voor alle verzekerden bij Displayverzekering die een schermreparatie nodig hebben. U kunt er ook voor kiezen om het toestel op te sturen naar Displayverzekering, dat bieden zij aan als alternatief. Echter hebben wij geen idee waar het dan gerepareerd wordt, en of zij originele onderdelen gebruiken en kunde hebben.

Hebben wij een andere verzekering?

Wij gaan momenteel geen directe samenwerking meer aan met een verzekeraar. Veel verzekeraars verwijzen de verzekerden wel door naar ons. Dat zijn verzekeraars die bijvoorbeeld­­­­­ inboedelverzekeringen of reisverzkeringen verstrekken. Via die verzekeringen kun je ook bij ons de reparatie uitvoeren. Denk aan Univé, NH1816, ABC assurantien, Piet Stoop verzekeringen, AVéWé verzekerkingen.

Betalingsachterstand van duizenden euro’s bij ons

Vanaf april 2017 heeft Young Parker B.V. geen reparatiefacturen meer betaald. Dat is het bedrijf achter Displayverzekering. Wij hebben voor een lange periode het vertouwen gehad dat zij de facturen gingen voldoen. In 2016 hebben wij en andere reparatieberijven namelijk een goede samenwerking met Young Parker van Displayverzekering gehad. Zodoende hebben wij voor veel verzekerden in 2017 die gekozen hebben voor JorPhone als reparateur, hun scherm gewoon gemaakt. Terwijl wij al enige tijd geen factuur betaald kregen. Totdat het enorm in de papieren liep, zij hun beloftes niet nakwamen en andere reparatiebedrijven zoals The Fixables dezelfde problemen erkende.