JorPhone gaat samenwerken met Brodit voor hoogwaardige houders

Bij JorPhone zijn we altijd op zoek naar manieren om onze klanten de best mogelijke service te bieden. Daarom zijn we blij om aan te kondigen dat we een nieuwe samenwerking zijn aangegaan met Brodit, een gerenommeerd merk dat bekend staat om hun innovatieve en betrouwbare houders voor smartphones en tablets.

Groot assortiment hoogwaardige houders

Dankzij deze samenwerking kunnen we onze klanten nu een uitgebreid assortiment aan hoogwaardige houders bieden die perfect passen bij hun apparaat. Brodit maakt gebruik van hoogwaardige materialen en geavanceerde productietechnieken om houders te creëren die veilig en stevig passen bij uw apparaat. Of u nu een iPhone, Samsung Galaxy of iPad heeft, bij Brodit vindt u de juiste houder.

Wij gaan stap verder met installatie service

Maar we gaan nog een stapje verder. Naast het aanbieden van deze hoogwaardige producten, bieden wij onze klanten ook een installatieservice aan. Onze technische experts zorgen ervoor dat de houder op de juiste manier wordt geïnstalleerd, zodat u erop kunt vertrouwen dat uw apparaat veilig en stevig is bevestigd. We begrijpen dat onze klanten hun smartphone of tablet graag op een veilige en gemakkelijke manier willen gebruiken in hun auto of op hun werkplek, en daarom bieden we deze extra service aan.

Blij met samenwerking

Joost van der Lee, mede-eigenaar van JorPhone, is blij met deze nieuwe samenwerking: “We zijn erg enthousiast over deze nieuwe samenwerking met Brodit. Het bedrijf staat bekend om hun kwalitatief hoogwaardige houders die speciaal zijn ontworpen voor verschillende soorten smartphones en tablets. Door deze samenwerking kunnen we onze klanten nog meer opties bieden als het gaat om het vinden van de juiste houder voor hun apparaat.”

Als u op zoek bent naar een hoogwaardige houder voor uw smartphone of tablet, neem contact met ons op voor meer informatie, prijzen en beschikbaarheid. We helpen u graag verder!